Αυριο Σάββατο θα δοθούν τα φασόλια και το ρύζι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 20:01

Αυριο Σάββατο θα δοθούν τα φασόλια και το ρύζι

Σας γνωρίζουμε ότι αυτό το Σάββατο 13-10-12 θα δοθούν τα παρακάτω προϊόντα Φασόλια μέτρια (για φασολάδα)-Ρύζι νυχάκι και Καρολίνα στο χώρο μπροστά από το ανοικτό στάδιο Αργοστολίου.Το αλεύρι θα δοθεί με την επόμενη παράδοση προϊόντων λόγω υπαναχώρησης του αλευροποιού στη συμφωνία μας και σε νέα τιμή που θα σας ανακοινώσουμε πολύ σύντομα.


Για όσους έχουν μπει στην λίστα των παραγγελιών μας θα τους σταλεί sms για την ακριβή ώρα προσέλευσης παραλαβής των προϊόντων που έχουν παραγγείλει.
Για όσους το έμαθαν καθυστερημένα και δεν πρόλαβαν να παραγγείλουν θα μπορούν να προσέρχονται μετά τις 11.00 το πρωί στην είσοδο του σταδίου να αγοράσουν τα προϊόντα τα οποία θα διατίθενται στις παρακάτω τιμές
Φασόλια 2 ευρώ το κιλό
Ρύζι νυχάκι 1 ευρώ και Καρολίνα 1.20 ευρώ το κιλό
Όλα τα προϊόντα είναι φετινής σοδιάς όπως υπογράφουν και εγγυώνται οι παραγωγοί σε ιδιωτικό συμφωνητικό που συνέταξαν με την ομάδα μας το οποίο θα υπάρχει προς ελεύθερη ανάγνωση για τον καθένα στο χώρο παράδοσης των προϊόντων.


Οι συσκευασίες για κάθε προϊόν είναι οι παρακάτω
3κιλες και 5κιλες για τα φασόλια 5κιλες για το ρύζι
Τα προϊόντα θα πωληθούν από τους αντίστοιχους παραγωγούς με υποχρέωση έκδοσης αποδείξεων λιανικής για κάθε συσκευασία.


Θα υπάρξει δυνατότητα για όσους ενδιαφέρονται να παραγγείλουν λάδι στην τιμή των 50 ευρώ τον 17κιλο τενεκέ να δοκιμάσουν το λάδι των ντόπιων παραγωγών στην διάρκεια της παραπάνω δράσης μας.
Σας καλούμε να στηρίξετε αυτό το κίνημα που σκοπό έχει να προμηθεύσει φθηνά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα στηρίζοντας ταυτόχρονα τους Έλληνες παραγωγούς.


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ