Ανακοίνωση - απάντηση Παναγή Βλάχου και Ελένης Τσιόλκα, όσον αφορά το περιστατικό στο δημοτικό γηροκομείο Αργοστολίου στον Άγιο Ανδρέα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 14:39

Ανακοίνωση - απάντηση Παναγή Βλάχου και Ελένης Τσιόλκα, όσον αφορά το περιστατικό στο δημοτικό γηροκομείο Αργοστολίου στον Άγιο Ανδρέα

Ανακοίνωση απο τον οδηγό του λεωφορείου και υπαλλήλου του γηροκομείου 

Απάντηση του οδηγού Παναγή Βλάχου και της υπαλλήλου του Γηροκομείου, όσον αφορά το περιστατικό που κατήγγειλε ο τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου Μάκης Καούκης στο γηροκομείου του Αγίου Ανδρέα

Κύριε και κυρία Καούκη

Η αχαριστία , η αισχρότητα και το ψέμμα κυριαρχεί σε όλο της το μεγαλείο στην ανακοίνωσή σας.

Αχαριστία γιατί η σύζυγός σας σαν υπάλληλος του γηροκομείου ανήκει στην πλέον προνομιούχα κατηγορία των δημοτικών υπαλλήλων γιατί ενώ όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι ακόμα κι από απομακρυσμένες περιοχές όπως Ληξούρι , Πόρος ,Έρυσος κλπ μεταβαίνουν στην εργασία τους με ίδια μέσα οι υπάλληλοι του Γηροκομείου μεταξύ των οποίων και η σύζυγός σας μεταφέρονται από το Αργοστόλι με όχημα του Δήμου Κεφαλονιάς.Φανταστείτε δε ότι ο οδηγός που τους μεταφέρει το πρωί έρχεται από τον Κατελειό με δικό του όχημα.

Αχαριστία κυρία Καούκη όταν σας έχω διευκολύνει πολλές φορές όπως πχ να περιμένω με το όχημα του Δήμου να ψωνίσετε και να σας πάω μέχρι την πόρτα του σπιτιού σας.

Στην επίμαχη φάση σήμερα το μεσημέρι ερχόμενος να σας πάρω από το Γηροκομείο έτυχε να έχει χαλάσει το αυτοκίνητο της προισταμένης σας ,και το τονίζω ,της προισταμένης σας κι έτσι θα έπρεπε να μεταφέρω κι αυτήν, οπότε θα χάνατε λίγο από τον ελεύθερο χώρο στο όχημα.Εσείς παρόλες τις παρακλήσεις ,δικές μου και των συναδέλφων σας ,δεν θελήσατε να στριμωχτείτε λίγο στο αμάξι προκειμένου να εξυπηρετηθεί η συνάδελφός σας. Βέβαια, αρνηθήκατε εκ του ασφαλούς ,μια και ξέρατε ότι σε λίγα λεπτά θα πήγαινε στο Αργοστόλι άλλη συνάδελφός σας με δικό της όχημα.

Και σας ρωτώ κυρία Καούκη κατεβήκατε ή όχι με την συνάδελφό σας στο Αργοστόλι.

Κυρία Καούκη λυπάμαι που ο δήμος δεν διαθέτει λιμουζίνα για την μεταφορά σας στην εργασία σας, ακόμα περισσότερο όμως λυπάμαι για την απαράδεκτη συμπεριφορά σας απέναντι σε μένα και στους συναδέλφους σας.

Οσο για σας κύριε Καούκη θα σας θυμίσω μια φράση του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου ''Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου''

ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

Οδηγός λεωφορείου Δήμου Κεφαλονιάς
Πρώην νσ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

 

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα στο site σας την καταγγελία του τοπικού συμβούλου κ. Καούκη και ως εκπρόσωπος των εργαζομένων αλλά και ως αυτόπτης μάρτυρας προς αποκατάσταση της αλήθειας έχω να σας δηλώσω τα εξής: Το μεσημέρι της 09-10-2018 ήμουν στο γραφείο μου, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του Ιδρύματος και άκουσα το συγκεκριμένο περιστατικό. Εκτάκτως λοιπόν χθες (λόγω βλάβης στο αυτοκίνητο της προϊσταμένης ), οι επιβαίνοντες για το Αργοστόλι ήταν περισσότεροι από ότι συνήθως, γεγονός που δεν γνωστοποιήθηκε εγκαίρως στο γραφείο κινήσεως του Δήμου ως όφειλε.

Οι συνάδερφοι και ο οδηγός του Δήμου παρακαλούσαν για αρκετή ώρα την ωρυόμμενη υπάλληλο, η οποία αρνιόταν πεισματικά να δεχθεί τις λύσεις που τις πρότειναν και να επιβιβαστεί στο όχημα αντιδρώντας με άσχημη και απρεπή συμπεριφορά. Το όχημα λοιπόν του Δήμου έφυγε και η εν λόγω υπάλληλος, χωρίς να μου ζητήσει να την κατεβάσω εγώ στο Αργοστόλι, γνωρίζοντας ότι θα έφευγα και εγώ σε λίγη ώρα αποχώρησε από το Ίδρυμα. Λίγη ώρα αργότερα την συνάντησα 100 μέτρα περίπου από το Ίδρυμα στον κεντρικό δρόμο και την πήγα στο σπίτι της, χωρίς να μου αναφέρει κάτι για το περιστατικό. Διαβάζοντας έκπληκτη λοιπόν το δημοσίευμα ένιωσα τόσα άσχημα γιατί αυτά που αναφέρονται είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΗ.

Χαίρομαι όμως που έστω και με αυτό τον τρόπο μου δίδεται η δυνατότητα να εκφράσω ευχαριστίες τόσο από εμένα προσωπικά όσο και από τους υπόλοιπους συναδέρφους προς την Δημοτική Αρχή και τους οδηγούς του Δήμου που κατ΄εξαίρεση μας εξυπηρετούν 4 χρόνια τώρα.

Δεν ξεχνά κανείς μας πόσες φορές κάτω από δύσκολες καιρικές και όχι μόνο συνθήκες μας έχουν μεταφέρει στο Ίδρυμα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η μέρα της μεγάλης πλημμύρας όπου μεταφερθήκαμε με ασφάλεια εγκαίρως στα σπίτια μας ,όπως επίσης και τις μέρες που χιόνιζε. Λυπάμαι όμως πολύ που αναφέρομαι σε μία ψευδή καταγγελία κατασκευαζόμενη με άγνωστα κίνητρα, και όχι να αναφέρομαι στα πραγματικά πολύ δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το Ίδρυμα και οι εργαζόμενοι.

Ευχαριστώ με τιμή

Ελένη Τσιόλκα