Βρήκε 4 γατάκια ζωντανά κλεισμένα σε δύο σακούλες γεμάτες νερό στις Κεραμειές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 09:22

Βρήκε 4 γατάκια ζωντανά κλεισμένα σε δύο σακούλες γεμάτες νερό στις Κεραμειές

Η σκληρότητα του ανθρώπου απέναντι στα ζώα δεν έχει όρια.

Άλλο ένα ειδεχθές περιστατικό, αυτή τη φορά στην Κεφαλονιά, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των κακοποιήσεων ζώων που γίνονται καθημερινά και παντού στην Ελλάδα.

Κάποιος εγκληματίας έκλεισε 4 ζωντανά γατάκια μέσα σε δύο πλαστικές σακούλες, τις οποίες προηγούμενος φρόντισε να γεμίσει με νερό, για να πεθάνουν μαρτυρικά στο χωριό Κεραμειές.

Ευτυχώς τα εγκλωβισμένα γατάκια δεν έκαναν τη «χάρη» στον παραλίγο δολολοφόνο τους, αφού διασώθηκαν από την Αναστασία Κανάκη, η οποία τα βρήκε τυχαία σε χωράφι - όπου τα είχε πετάξει ο δράστης - στο χωριό των Καραμειών την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Τα γατάκια μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ στο καταφύγιο του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλλονιάς «Ντορίς» όπου δέχθηκαν την αγάπη και τη φροντίδα των εθελοντών. 

Η Αναστασία Κανάκη αναφέρει τα εξής: « Συγχαρητήρια στον κύριο ή στην κυρία που έβαλε 4 γατάκια, 3 μαύρα και 1 καφέ μέσα σε 2 τσάντες σουπερμάρκετ γεμάτες νερό και τα πέταξε στο χωράφι!  Για κακή του τύχη όμως τα βρήκαμε και μετά από επικοινωνία μας με τον σύλλογο διάσωσης ζώων Doris τα παραδώσαμε εκεί, όπου ελπίζουμε να επιζήσουν!

Ευτυχώς που υπάρχει αυτός ο σύλλογος και η κυρία Μαρίνα Μασάδο. Ευχαριστούμε πολύ και θα πω αυτό που λέω πάντα: υπάρχει Θεός και βλέπει!».

istoriesadespoton.gr