Βεβήλωσαν και το μνημείο των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στα Βαλσαμάτα!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 09:21

Βεβήλωσαν και το μνημείο των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στα Βαλσαμάτα!

Και τα γραφεία του ΚΚΕ στο Αργοστόλι

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!!!

Φασιστοειδή είχαν το απύθμενο  θράσος  μετά την ολοσχερή καταστροφή του μνημείου των αγωνιστών του ΔΣΕ, στον Αίνο της Κεφαλονιάς, στη θέση Άγιος Ελευθέριος στην οποία προέβησαν πριν από λίγες μέρες δρώντας θρασύδειλα μέσα στο σκοτάδι, να βεβηλώσουν, γράφοντας ρατσιστικά συνθήματα και χύνοντας το μαύρο μελάνι τους, το μνημείο των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στα Βαλσαμάτα. Μάλιστα έφθασαν στο σημείο να ‘ στοχοποιήσουν ’ με μαύρη μπογιά την είσοδο των γραφείων της Τ. Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

                Καταγγέλλουμε στον Κεφαλονίτικο λαό τη βεβήλωση ενός ακόμη μνημείου και τον καλούμε να περιφρουρήσει, να προστατέψει τα μνημεία, τιμή στην ιστορία του τόπου, στους αλύγιστους της ταξικής πάλης, που δε "δούλωσαν", έμειναν ολόρθοι, μας δείχνουν το δρόμο και διδάσκουν την ανυπόταχτη, την αδούλωτη στάση ζωής, τον ανυποχώρητο αγώνα για τα οράματα και τα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Δηλώνουμε ότι όσες επιθέσεις και αν δεχτούμε, οι κομμουνιστές θα παραμένουν όρθιοι, ακούραστοι και πρωτοπόροι στον αγώνα για να περάσει η εξουσία στα χέρια της εργατικής τάξης και των συμμάχων της. Κόντρα στους ιμπεριαλιστές και τους υποτακτικούς τους, κόντρα στους σύγχρονους "κουκουλοφόρους" που προσπαθούν απεγνωσμένα να διατηρήσουν την κυριαρχία τους και να σβήσουν κάθε τι που μαρτυρά την ηρωική αντίσταση του λαού μας και των κομμουνιστών στο πέρασμα των χρόνων, κόντρα στην κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα που με τη στάση τους δίνουν αέρα στα πανιά των φασιστών.

 Ξεσπούν στα μάρμαρα μέσα στη νύχτα, γιατί φοβούνται την εργατική τάξη και την πρωτοπορία της, το ΚΚΕ. Τους μηνύουμε πως και 100 φορές να τα σπάσουν, 101 θα τα ξαναφτιάξουμε. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την επιμονή μας να καθαρίσει η κοινωνία από κάθε φασιστοειδές σκουπίδι και καλούμε τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να συσπειρωθούν στο ΚΚΕ, να παλέψουν μαζί μας και μέσα από το οργανωμένο ταξικό κίνημα, ώστε να το πετύχουμε.

Καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν τις παραπάνω ενέργειες.

Αργοστόλι 20/9/2018




00 inkefalonia general ad 300X250