Επιτέλους! Μάθαμε πως πάνε για τα Πουλάτα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 09:07

Επιτέλους! Μάθαμε πως πάνε για τα Πουλάτα!

Τελικά μάθαμε πως μπορεί να πάει κάποιος στα Πουλάτα, καθώς εχθές το πρωί τοποθετήθηκε μια ολοκαίνουργια πινακίδα οδικής σήμανσης στη διασταύρωση των επαρχιακών οδών Σάμης – Αγίας Ευφημίας και Σάμης – Πουλάτων, σε αντικατάσταση της παλαιάς, φθαρμένης και δυσδιάκριτης που υπήρχε στο ίδιο σημείο.

Η απόφαση για την έγκριση της δαπάνης κατασκευής και τοποθέτησης της ρυθμιστικής πινακίδας και του στύλου, λήφθηκε την Τρίτη στο πλαίσιο της τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κατόπιν εισήγησης του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς & Ιθάκης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα (Αριθμός απόφασης 813-41/11-09-2018). Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, πρόκειται για πινακίδα γραμμένη τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, ώστε να διευκολύνονται οι αλλοδαποί που επιθυμούν να κινηθούν προς το χωριό μας. 

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τον κ. Δρακουλόγκωνα για την άμεση ανταπόκριση στο δημοσίευμά μας. Πρόκειται για μια παρέμβαση μηδαμινού χρηματικού κόστους που πήρε ελάχιστα λεπτά για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο έχει την αξία της για ένα χωριό που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται τουριστικά και γαστριμαργικά και παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα.

Και ας μην ξεχνάμε, πως πολλές φορές οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά…

IMG 3efeb8d8fc5e83c8b0e9d9d3bf956cc2 V

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250