Ζέστη και συννεφιά σήμερα σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 09:01

 Ζέστη και συννεφιά σήμερα σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος αλλά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή, με λίγες νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα και θα σημειώσει μικρή άνοδο. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 ως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 ως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία, θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα στα ορεινά και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και πρόσκαιρες μπόρες στη νότια Πελοπόννησο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στην βόρεια Κρήτη, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές, ο καιρός θα είναι βαθμιαία αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 27 και στην Κρήτη τοπικά έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, λίγες παροδικές νεφώσεις κυρίως από το μεσημέρι με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα Δωδεκάνησα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

iefimerida.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250