Ο Μάκης Καούκης για την υποβάθμιση των Λαϊκών Κατοικιών Αργοστολίου:«Δεν είμαστε προβληματική περιοχή…»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 09:36

Ο Μάκης Καούκης για την υποβάθμιση των Λαϊκών Κατοικιών Αργοστολίου:«Δεν είμαστε προβληματική περιοχή…»

 Τι δήλωσε ο τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου στον Inkefalonia 89,2 

O τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, κ. Μάκης Καούκης, μίλησε στον Inkefalonia 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, όσον αφορά τα προβλήματα των Λαικών Κατοικιών, αλλά και άλλων σημείων του Αργοστολίου. 

Ο κ. Καούκης τόνισε πως, ξεκίνησε σήμερα μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής, τον καθαρισμό των Λαϊκών Κατοικιών, από την στιγμή που όσες εκκλήσεις έκαναν προς την Δημοτική Αρχή για τον καθαρισμό της περιοχής, έπεσαν στο κενό.

Όπως τόνισε απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Σπύρο Ματιάτο: «Δεν είμαστε προβληματική περιοχή. Είμαστε όλοι περήφανοι που ζούμε εδώ και πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο των Λαϊκών Κατοικιών του Αργοστολίου».

Ο κ. Καούκης τόνισε επίσης, ότι υπάρχουν προβλήματα και σε άλλα σημεία του Αργοστολίου, όπως στα Λυκιαρδοπουλάτα, στον Κούταβο, στο Φανάρι και στο Μαιστράτο, και θα προσπαθήσει να οργανώσει μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου Λούκα Νιφοράτο, εθελοντικό καθαρισμό. Παράλληλα, ο κ. Καούκης αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στο τοπικό συμβούλιο Αργοστολίου, όσον αφορά το νεκροταφείο του Δραπάνου.

Ακούστε παρακάτω τα όσα δήλωσε:


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250