Σταύρος Σπαθής: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Ανουσάκης…»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 13:48

Σταύρος Σπαθής: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Ανουσάκης…»

 “Εμείς ακούμε μόνο τα προβλήματα των επαγγελματιών του νησιού” τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης στον Inkefalonia Radio 89,2 

O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής, βρέθηκε στο στούντιο του Inkefalonia Radio 89,2 και μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

«Εμείς αναδείξαμε το θέμα του προβλήματος του βιολογικού της Σκάλας, διότι είναι μέλη μας οι επαγγελματίες και εμείς αυτούς ακούμε… και γι αυτό ενημερώσαμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Ανουσάκης. Εμείς δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση με τον Δήμο. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία καλή συνεργασία με όλους. Υπήρχε μία αντιπαράθεση στις εκλογές του Επιμελητήριου και πλέον κάποιοι από τον Δήμο, όχι όλοι, δεν θέλουν να χωνέψουν αυτό το αποτέλεσμα και γι αυτό έρχονται σε αντιπαράθεση μαζί μας" ήταν τα λόγια του κ. Σπαθή όσον αφορά την αντιπαράθεση τον πρόεδρό της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη αναφορικά με τον Βιολογικό της Σκάλας.

Όσον αφορά τα όσα έχει αντιμετωπίσει στους τέσσερις πρώτους μήνες της θητείας του στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης: «Τις περισσότερες φορές συναντάμε ανοικτές πόρτες, όμως υπάρχουν κάποιες φορές που συναντάμε μισόκλειστες πόρτες και κάποιες λίγες φορές και κλειστές. Εμείς προσπαθούμε πάντα για το καλό των επαγγελματιών του νησιού. Γι' αυτό και κάνουμε συνεδριάσεις όχι μόνο στο Αργοστόλι, αλλά και σε άλλες περιοχές της Κεφαλονιάς. Δεν νοιάζει πως με βλέπει ο Ανουσάκης και ο κάθε Ανουσάκης. Η ζωή συνεχίζεται και εμείς είμαστε εδώ να ακούμε τα προβλήματα των επαγγελματιών και να προσπαθούμε να τα λύνουμε».

Ο κ. Σπαθής μίλησε επίσης για τη νέα Διαδικτυακή πλατφόρμα προώθησης των επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης που θα ανοίξει σε λίγο καιρό, την πρόθεση να τιμήσει το Επιμελητήριο τους όλους τους πρώην προέδρους, τα νέα προγράμματα που ανοίγουν για τους επαγγελματίες, για το μεταφορικό ισοδύναμο που θα εφαρμοστεί και στα Ιόνια, καθώς επίσης και για το φυλλάδιο «μπούσουλας» που κυκλοφορεί για τους πρώτους τουρίστες της φετινής σεζόν.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Σταύρου Σπαθή


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250