Ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης του ΙΝ Αγίου Κωνσταντίνου του Κοιμητηρίου Μονοπωλάτων (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 13:42

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης του ΙΝ Αγίου Κωνσταντίνου του Κοιμητηρίου Μονοπωλάτων (εικόνες)

Αμέσως μετά την κατεδάφιση θα φτιαχτεί εκ νέου το Εκκλησάκι του Κοιμητηρίου, όπως ήταν πριν τους σεισμούς 

Την Πέμπτη 12 Απριλίου ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης του ΙΝ Αγίου Κωνσταντίνου του Κοιμητηρίου Μονοπωλάτων. Επιτέλους 4 χρόνια μετά το σεισμό και με τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις για την κατεδάφιση στα χέρια (Δήμος, ΤΑΣ, Αρχαιολογία κλπ) ξεκίνησαν τα έργα.

Ο Σπύρος Θεοδωράτος, ένας από τους Επιτρόπους των ΙΝ Αγίας Παρασκευής και Αγίου Κωνσταντίνου Μονοπωλάτων, μας ενημερώνει ότι αμέσως μετά την κατεδάφιση θα φτιαχτεί εκ νέου το Εκκλησάκι του Κοιμητηρίου, ακριβώς όπως ήταν και πριν τους διπλούς σεισμούς.

Αυτό πραγματικά είναι ένα υπέροχο νέο για όλους εμάς που έχουμε τους ανθρώπους μας στο συγκεκριμμένο Κοιμητήριο. Επιτέλους θα μπει τέλος και στην αγωνία μας, μιάς και κάθε χειμώνα με τις ατελείωτες βροχοπτώσεις αναρωτιόμαστε αν θα αντέξουν τα ερείπια του Ναού στην θέση τους ή αν θα κατρακυλήσουν και θα προκαλέσουν ζημιές στους τάφους.

Ας προχωρά και η επισκευή στην Αγία Παρασκευή Μονοπωλάτων. Ένας Ναός-Μνημείο.

Δυστυχώς στην Ελλάδα η γραφειοκρατία καλά κρατεί!

Ας τελειώνουν επιτέλους αυτήν την χρονιά όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα και ας μπει ένα τέλος στην σημερινή σεισμόπληκτη εικόνα της πόλης και των χωριών.

Οι εργατικές κατοικίες σαν φάντασμα στέκουν μισογκρεμισμένες, Ναοί, Δημόσια Κτήρια (Δημαρχείο, Θέατρο κλπ)...

Πόσο ακόμα;

Πηγή: Lixouri.gr 

agia paraskevi monopolata1agia paraskevi monopolata2agia paraskevi monopolata5agios konstantinos monopolata1agios konstantinos monopolata2agios konstantinos monopolata3agios konstantinos monopolata5agios konstantinos monopolata6agios konstantinos monopolata7agios konstantinos monopolata8agios konstantinos monopolata10agios konstantinos monopolata11agios konstantinos monopolata12agios konstantinos monopolata13agios konstantinos monopolata14agios konstantinos monopolata15agios konstantinos monopolata16


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250