Συλλήψεις στη Σάμη για διακίνηση ναρκωτικών (Ανανεωμένο + photo)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:27

Συλλήψεις στη Σάμη για διακίνηση ναρκωτικών (Ανανεωμένο + photo)

Επιτυχία είχαμε για την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας, καθώς χθες Κυριακή το βράδυ στο λιμάνι της Σάμης , συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, δύο 22χρονοι υπήκοοι Αλβανίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για αντίσταση. Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 75 γραμμαρίων περίπου, ενώ αναζητείται ένας ακόμη αλλοδαπός συνεργός τους.

Οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια στοχευμένης έρευνας εντόπισαν τους δύο 22χρονους και στην κατοχή του ενός βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη βάρους 75,5 γραμμαρίων.

Κατά την διάρκεια της σύλληψης τους οι δύο 22χρονοι αντιστάθηκαν απωθώντας τους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα.

Από την εξέλιξη της έρευνας που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου προέκυψε ότι οι δύο υπήκοοι Αλβανίας μαζί με έναν ακόμη 19χρονο ομοεθνή τους, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και αναζητείται, διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες από την Αθήνα στην Κεφαλονιά.

Οι δύο 22χρονοι οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 24-09-2012

Παράλληλα, σήμερα Δευτέρα (24.09.2012) το πρωί συνελήφθη στα Περατάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 20χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη Χώρα.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250