Εσωκομματικές εκλογές Μαΐου στην Νέα Δημοκρατία - Εκδοση Κάρτας μέλους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 11:32

Εσωκομματικές εκλογές Μαΐου στην Νέα Δημοκρατία - Εκδοση Κάρτας μέλους

Ανακοίνωση από το ΔΗΜ.Τ.Ο Αργοστολίου της Νέας Δημοκρατίας 

Στις 13 Μαΐου 2018 θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάδειξη των Προέδρων των Τοπικών Οργανώσεων, των Προέδρων ΝΟΔΕ και των μελών τους αντίστοιχα.

Κατά τις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές, δικαίωμα εκλέγειν, έχουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης τα μέλη του Κόμματος που έχουν ενεργή κάρτα μέλους. Όσοι δεν έχουν ενεργή κάρτα μέλους, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους

α. έως 10.04.2018 εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή
β. έως τις 04.05.2018 εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά.

Η έκδοση της Κάρτας Μέλους γίνεται με τους εξής τρόπους:

• Μέσω Internet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nd.gr .
• Καλώντας στην Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος, κάνοντας την αίτησή τηλεφωνικά στο 210 9444222 και επιβεβαιώνοντας τα απαραίτητα για την έκδοση της Κάρτας Μέλους στοιχεία.

Η ανανέωση της Κάρτας Μέλους γίνεται με τους εξής τρόπους :

• Με κατάθεση του ποσού συνδρομής στην Alpha Bank (Αριθμός Λογαριασμού: Gr 5801401250125002002018871, Δικαιούχος Νέα Δημοκρατία. Στα σχόλια θα πρέπει απαραιτήτως να αναφέρετε το Ονοματεπώνυμό σας, καθώς και τον αριθμό της κάρτας μέλους σας).
• Τηλεφωνικά, καλώντας στο τηλέφωνο 210 9444222 και γνωστοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Διεύθυνση αποστολής της κάρτας, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαραιτήτως το Α.Φ.Μ. ή τον Αριθμό της Αστυνομικής σας Ταυτότητας (πληρώνετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της απόδειξης πληρωμής).
• Μέσω e – Banking, αφού πρώτα καλέσετε στο 210 9444222, προκειμένου να σας δοθεί ο κωδικός πληρωμής της Visa.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη ότι η Κάρτα Μέλους εκδίδεται αποκλειστικά και μόνο από τα Κεντρικά γραφεία του Κόμματος στο Μοσχάτο. Όχι στα βουλευτικά γραφεία, όχι στις ΝΟΔΕ, όχι στις ΔΗΜΤΟ.

H Κάρτα Μέλους είναι δικαίωμα αλλά και υποχρέωση όλων των Μελών, ανεξαρτήτως τόπου κατοικίας, φύλου, ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου.

 

ΔΗΜ.Τ.Ο Αργοστολίου


Ετικέτες: