Κώστας Γρηγορόπουλος: «Οι ανάγκες αστυνόμευσης κάθε χρόνο μεγαλώνουν και για να ανταπεξέλθουμε χρειαζόμαστε την κατάλληλη στελέχωση…»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 13:03

Κώστας Γρηγορόπουλος: «Οι ανάγκες αστυνόμευσης κάθε χρόνο μεγαλώνουν και για να ανταπεξέλθουμε χρειαζόμαστε την κατάλληλη στελέχωση…»

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης στον Inkefalonia 89,2 για τα προβλήματα υποστελέχωσης του Σώματος και άλλα ζητήματα

O Πρόεδρος του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κώστας Γρηγορόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 “Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο κ. Γρηγορόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα υποστελέχωσης της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, εν όψει μάλιστα και την έναρξης της τουριστικής περιόδου, για την οποία οι ανάγκες είναι σαφώς μεγαλύτερες.

«Οι ανάγκες κάθε χρόνο μεγαλώνουν και φέτος χρειαζόμαστε μεγαλύτερη δύναμη στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς που είναι η πύλη μας από το εξωτερικό και ο τουρίστας θέλει να αισθάνεται ασφάλεια» ήταν τα λόγια του.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα που ακολούθησε αναλύθηκε η σημερινή αστυνομική δύναμη της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, για τις μεγάλες περικοπές που έχουν γίνει στους μισθούς των ένστολων των σωμάτων ασφαλείας, για την επικινδυνότα του επαγγέλματος και τα όρια συνταξιοδότηση, για την έντονη συνδικαλιστική δράση του, καθώς επίσης και για την Διεθνής Ενωση Αστυνομικών (ΙΡΑ), καθώς επίσης και για την αδελφοποίηση με την Αστυνομική Διεύθυνση του Sombor της Σερβίας. 

Ακούστε παρακάτω την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Γρηγορόπουλου

https://www.youtube.com/watch?v=OV4yi-3Ll7k

Την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» την ακούτε καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 12 – 1 μ.μ. και σε επανάληψη κάθε πρωί 7 με 8.


Ετικέτες: