«ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ» - Η νέα Εταιρική ετικέτα του Συνεταιρισμού ΡΟΜΠΟΛΑΣ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 11:57

«ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ» - Η νέα Εταιρική ετικέτα του Συνεταιρισμού ΡΟΜΠΟΛΑΣ

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση «Οinorama 2018»

Ο Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλληνίας συμμετείχε στο πιο σημαντικό οινικό ραντεβού της Ελλάδας για καταναλωτές και επαγγελματίες, Ελληνες και ξένους, στο Οινόραμα 2018, τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο και, βέβαια, τη μεγαλύτερη έκθεση κρασιού στην Ελλάδα, που οργανώνεται ανελλιπώς από το 1994.

Το Οινόραμα διοργανώθηκε και φέτος στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, και πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 10 έως Δευτέρα 12 Μαρτίου, σ’ ένα χώρο που έχει ταυτιστεί με την έκθεση και έχει αποδειχθεί ιδανικός για την προβολή του κρασιού.

Φέτος, ο Συνεταιρισμός στο Οinorama 2018 παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα Εταιρική Ταυτότητά του, τη «Ορεάλιος Γη» («Orealios Gaea»), κάνοντας την επίσημη έναρξη μιας νέας εποχής για τον Συνεταιρισμό Ρομπόλας!

Το Συνεταιρισμό Ρομπόλας εκπροσώπησε στο Ζάππειο ο γραμματέας του Δ.Σ. κ. Φώτης Χαλιώτης, ο διευθυντής κ. Κώστας Μπαζίγος, ενώ στην παρουσίαση των κρασιών μας συμμετείχε και η κ. Νάσια Καρούσου, αντιπρόσωπος της «Robolas Wine» στην Αθήνα. Πρωταγωνίστρια της παρουσίασης του Συνεταιρισμού ήταν η Ρομπόλα μας, αλλά και τα μοναδικά σε ποιότητα, γεύσης και παρασκευής Μοσχάτο, Μοσχατέλα, Τσαούσι, Βοστυλίδι, Ζακυνθινό, Μαυροδάφνη, Σκυλοπνίχτη.

Το Περίπτερο του Συνεταιρισμού κέρδισε εξαιρετικές εντυπώσεις και το επισκέφθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες της Εκθεσης, επαγγελματίες (ανάμεσά τους και δεκάδες ξένοι), οινόφιλοι καταναλωτές, καθώς και αγοραστές οίνων και οινοχόοι από σημαντικές οινικές αγορές του εξωτερικού, όπως από Ιαπωνία, Κορέα και Αγγλία.

Δ.Δ.


Η νέα Εταιρική ετικέτα του Συνεταιρισμού



Το Περίπτερο του Συνεταιρισμού Ρομπόλας στο Ζάππειο με τους (από αριστερά) Φώτη Χαλιώτη, Νάσια Καρούσου και Κώστα Μπαζίγο

Εκεί που η ορεινή φύση ενώνεται με τη θάλασσα!

Σχετικά με τη νέα Eτικέτα του Συνεταιρισμού Ρομπόλας Κεφαλληνίας, ο κ. Μπαζίγος, έγραψε στην σελίδα του στο FaceBook:

OREALIOS GAEA (ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ)-ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ TERROIR

ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΟΡΕΙΝΗ ΦΥΣΗ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Αμπελουργική Ζώνη Ρομπόλας. Ένας μαγικός τόπος όπου η ακούραστη φύση σε ξαφνιάζει με το αέναο παιχνίδι των εναλλαγών της: Πότε καλύπτει με πελώρια νέφη τα ελατοδάση και τους ορεινούς αμπελώνες και πότε τους τυλίγει με τη λαμπρότητα του ήλιου, ενώ η πάντα παρούσα θάλασσα του Ιονίου δροσίζει με την αύρα της ό,τι ζει και αναπνέει στην σκιά του Αίνου!

Σε αυτή τη σπάνια γη που είναι ένα αμάλγαμα ορεινής και θαλάσσιας φύσης οι 300 περίπου αμπελουργοί της «ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ», γενιά τη γενιά, καλλιεργούν τους αμπελώνες τους και παράγουν τους ξεχωριστούς οίνους της Κεφαλλονίτικης παράδοσης.

Προεξέχουσα θέση έχει η Ρομπόλα, αυτή η καθόλα ιδιαίτερη ποικιλία που για αιώνες καλλιεργείται στην Κεφαλονιά και έχει κερδίσει την αναγνώριση Π.Ο.Π.

Επίσης όμως και άλλες ποικιλίες όπως το Μοσχάτο, η Μοσχατέλα, το Τσαούσι, το Βοστυλίδι, το Ζακυνθινό, η Μαυροδάφνη, ο Σκυλοπνίχτης , όλες με δική τους προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Οι άνθρωποι της «ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ», γνήσια παιδιά της Κεφαλονιάς, γνωρίζουν καλά αυτόν τον τόπο και τις ιδιαιτερότητες που τον κάνουν μοναδικό.

Συνυπάρχοντας με αυτή την υπέροχη φύση και σεβόμενοι την αλήθεια της θέλησαν να ταυτιστούν ακόμη περισσότερο μαζί της. Ετσι διάλεξαν να τους αποκαλούν με τα κύρια χαρακτηριστικά του τόπου τους, το Όρος και την Θάλασσα (Αλς).

Από αυτά γεννήθηκε η «ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ», που δεσμεύεται vα προστατεύσει και να προβάλει στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο, τα οινικά γεννήματα της Κεφαλονιάς.


Κώστας Μπαζίγος

πηγή: kefalonianmantata.gr




00 inkefalonia general ad 300X250