Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κεφαλονιάς ευχαριστεί...

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 08:30

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κεφαλονιάς ευχαριστεί...

Για την εορταστική τους συνεστίαση

Ο πρόεδρος του Συλλόγου των Ηπειρωτών Κεφαλονιάς και όλο το Δ.Σ στέλνουν τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους εσάς που με την παρουσία σας τιμήσατε την εορταστική συνεστίαση στις 20 Γενάρη 2018 , με την ευκαιρία της ανατολής της νέας χρονιάς και την κοπή της βασιλόπιτας.

Χρέος μας τώρα είναι να ευχαριστήσουμε επωνύμως του νησιού , που μας τιμησαν με την παρουσία τους. Τον πεφωτισμένο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλονιάς κ.κ Δημήτριο για τα επαινετικά του λόγια !! Την Βουλευτη του Νομού μας κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Τον Δήμαρχο του νησιού μας κύριο Αλέξανδρο Παρίση. Τον Αντιδήμαρχο κύριο Νικόλαο Ανουσάκη, τον περιφεριακό συμβουλο κυριο Παναγιώτη Φιλλιπου.Τον δημοτικό συμβουλο κύριο Θεοφιλό Μιχαλάτο και τον δημοτικο συμβουλο Διονυση Αραβαντινό.

Δε φιλωδευόμαστε να ευχαριστήσουμε τους βορειοηπειρώτες αδελφούς μας που αφηφώντας κόπους και αποστάσεις παραυρεθηκάν στην εκδηλωσή μας μαζί με τις οικογένειές τους , και διασκέδασαν μαζί μας.

Πολλές επίσης ευχαριστίες μας απευθύνουμε και προς όλους τους φίλους των Ηπειρωτών της Κεφαλλονιάς για την αυθόρμητη προσέλευση τους στην εκδήλωσή μας

Σας ευχαριστούμε

Το Δ.Σ του Συλλογου.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΛΑΠΠΑΣ
ΝΑΤΑΣΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΝΝΑ ΛΥΤΡΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΒΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250