Γεγονός η πρώτη τετρακίνητη παρέα της Κεφαλονιάς - Αποκλειστικές εικόνες από την εξόρμηση!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 21:56

Γεγονός η πρώτη τετρακίνητη παρέα της Κεφαλονιάς - Αποκλειστικές εικόνες από την εξόρμηση!

Δεν προκειται για τίποτα παραπάνω από μια παρέα δημιουργήθηκε από την αγάπη τους για την Κεφαλονίτικη φύση σε συνδυασμό με την δράση και την αίσθηση της περιπέτειας που προσφέρει η εκτός δρόμου οδήγηση.

Σκοπός της παρέας αυτής είναι να μεγαλώσει και να απολαμβάνουν τα μέλη της τις γνωστές και άγνωστες ομορφιές του νησιού αλλά και να μάθουν τις δυνατότητες του τετρακίνητου τους με ασφάλεια.

Εννοείται πως δεν πληρώνετε τίποτα και αναλόγως με το πόσο εύκολη ή δύσκολη μπορεί να είναι η συμφωνημένη διαδρομή, μπορούν να ακολουθήσουν όλοι χωρίς κάποιο επιπρόσθετο εξοπλισμό.

Η 1η βόλτα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή με 14 συμμετέχοντες και 7 αυτοκίνητα.

Από Αργοστόλι και Ληξούρι, συγκεντρώθηκαν και από τα Διλινάτα πιάσανε τους χωματόδρομους.

Διασχίσανε το αιολικό πάρκο μέσα στην ομίχλη και την βροχή και περνώντας προαιρετικά κάποια πιο...ενδιαφέροντα κομμάτια κοντά στην κορυφή της Μονολάτης, κατευθύνθηκαν στον Αίνο και από εκεί οδηγήσανε στους πρόποδες του Ρουδίου μέσα από εγκαταλελειμμένους χωματόδρομους και παλιά μονοπάτια "πνιγμένα'' στην καταπράσινη βλάστηση για να βρεθούνε στο όμορφο πέτρινο γεφύρι με τους νερόμυλους κοντά στο χωριό των Ζερβάτων.

Είτε με πρόσθετο εξοπλισμό είτε χωρίς, όλοι τα καταφέρανε και συζητούσαν για ώρες στο καφεδάκι που ακολούθησε μετά την βόλτα!

Αν θέλετε να γίνετε μέλη της παρέας αυτής μπορείτε να τους βρείτε στο group τους στο Facebook  είτε στα τηλέφωνα 6974862590 (Βιτωράκης Κώστας) ή 6948927775 (Αντωνέλος Βαγγέλης)


Ετικέτες: