HELPE ENERGEIES GIF BANNER 728x90

 

Το γεφύρι της Άρτας των Κουρουπάτων... Το ξαναθυμήθηκαν (Ανανεωμένο - απάντηση Κατσιβέλη)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 14:38

Το γεφύρι της Άρτας των Κουρουπάτων... Το ξαναθυμήθηκαν (Ανανεωμένο - απάντηση Κατσιβέλη)

Γράφει ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Καμιναρατων ο (ΑΕΤΟΣ) Διονύσιος Σταθατος - Απάντηση Κατσιβέλη 

Το κρυφό σχολείο του κυρίου Αντιδημάρχου Παλικής.

Μετά από την συνάντηση που είχαν στο (κρυφό σχολειό) ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης και ο κύριος Αντιδήμαρχος Παλικής με μερικούς παρεδρους ( και εκπροσώπους συλλόγων της αρεσκείας τους) .                         

Να μας πουν και εμάς δημόσια τι απόφαση πήραν για το πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί και όπως φαίνεται θα μας ταλαιπωρεί για πολύ καιρό ακόμα.

Να μας εξηγήσει ο κύριο Αντιδήμαρχος Παλλικης πως και τώρα ξαφνικά (Χωρίς να είναι λέγοντας μας συνέχεια στην αρμοδιότητα του Δήμου ο δρόμος Ανωγης ) πως τώρα μπορεί να επέμβει και να ασκεί τα καθήκοντα του;;;

Πως τώρα ξαφνικά έχει λόγο;;;

Πως κανονίζει συναντήσεις για πληροφόρηση του έργου χωρίς να καλέσει τους άμεσα ενδιαφερόμενους πολίτες ;;; Παρά μόνο μερικούς παρεδρους .

Πως κανονίζει συναντήσεις τύπου Κρυφό Σχολείο και όχι δημόσιο κάλεσμα στους ταλαιπωρημένους και αγανακτισμένους πολίτες που βιώνουν καθημερινά το πρόβλημα.

Από ότι διαβάσαμε στα Σάιτ είπαν ότι:

Ο Αντιδήμαρχος κύριος Κατσιβελης τόνισε ότι πρέπει μια αντιπροσωπεία (Βουλευτή , Αντιπεριφερειάρχης , Δήμαρχος , Αντιδήμαρχος , Πάρεδροι Κοινοτήτων ) να ανεβεί στην Αθήνα και να επισκεφτεί τον Υπουργό στο ΥΠΟΜΕΔΙ .

Εμείς προτείνουμε να πάτε στις Βρυξέλλες καλύτερα αφού δεν μπορείτε να κάνετε κάτι από εδώ . 

Τώρα το θυμήθηκαν;;;ύστερα από τόσο καιρό αδράνειας.

Τώρα ξύπνησαν τελικά ;;;

Τώρα έχουν λόγο;;;

Τώρα μπορούν να επέμβουν;;;

Η μήπως στην πραγματικότητα συμβαίνει κάτι άλλο;;;

Η μήπως αποσκοπούν σε αλλά πράγματα;;; (δηλαδή βλέπουνε τον αφανισμό τους στις επόμενες εκλογές!)

Τελείωσαν τα ψέματα κύριοι της εξουσίας.

Θελουμε άμεση λύση σήμερα και όχι αλλα παιχνίδια πάνω στην πλάτη μας

Αρκετά παίξατε τόσο καιρό.

Σαν Σύλλογος Καμιναρατων αλλά και σαν νεολαία ντρεπόμαστε στο μέγιστο για αυτούς που κυβερνάνε τον τόπο.

Κύριοι είσαστε ανάξιοι των καθηκόντων σας και σας ζητούμε να παραιτηθείτε το συντομότερο για να καθαρίσει ο τόπος από ανθρώπους που κοιτάζουν μόνο την καρέκλα.

Και από ότι φαίνεται μας το δείχνετε τώρα σε αυτό το πρόβλημα που το διαχειριστήκατε κακότεχνα όπως όλα τα υπόλοιπα.

Επιτέλους δώστε μας να καταλάβουμε ποιος έχει λόγο στο πρόβλημα.

Ποιος έχει αρμοδιότητα και τελικά ποιος έχει την ευθύνη.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Καμιναρατων ο (ΑΕΤΟΣ)

Σταθατος Ν. Διονύσιος

 

Ανακοίνωση -  απάντηση στα όσα δήλωσε ο Διονύσης Σταθάτος, εξέδωσε ο αντιδήμαρχος Παλικής  Γιώργος Κατσιβέλης 

«ΠΕΡΙ ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ»

Με αφορμή την επιστολή του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμιναράτων «ο Αετός» έχω να καταθέσω τα εξής:

Α) πρόκειται για σοβαρό επίτευγμά του αφού κατάφερε και βρήκε το χρόνο, εν μέσω της άοκνης δραστηριότητάς του για την οργάνωση των δεκάδων δράσεων του συλλόγου και της εργασίας του στο βενζινάδικο του κυρίου Θεόφιλου Μιχαλάτου, να γράψει αυτή την επιστολή.
Εκτός κι αν δε χρειάστηκε να τη γράψει αλλά να την υπογράψει....

Β) κάνει λόγο για «κρυφό σχολειό» θέλοντας να τη χαρακτηρίσει μυστική όταν ,ήταν μια συνάντηση που είχε ανακοινωθεί την προηγούμενη ημέρα στα τοπικά ΜΜΕ αλλά εκτός αυτού ολόκληρη καταγράφηκε και αναμεταδόθηκε από το sait kefallonias.blogspot.gr.
Πως είναι μυστική μια συνάντηση που έχει αναγγελθεί , με «ανοιχτές πόρτες» και με καταγραφή από τοπικά ΜΜΕ ο θεός κι η ψυχή τους...

Γ) αποτελεί μεγάλη προσβολή για τον Πάρεδρο της Κοινότητάς του κ. Κούτση Θοδωρή ,αφού ουσιαστικά τον απαξιώνει αφήνοντας υπονοούμενα ότι δεν είναι ικανός να εκπροσωπήσει τους κατοίκους που τον εξέλεξαν , να πάρει θέση και να πει την άποψή του αλλά και να μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν στους συχωριανούς του.
Εκτός κι αν έχει πάρει «το χρίσμα» να είναι ο επόμενος υποψήφιος Πάρεδρος στα Καμιναράτα από την παράταξη του κ.Μιχαλάτου και κάνει πρόβες...

Δ) προσβάλει όμως και όλες τις Παρέδρους και τους Παρέδρους που ήταν παρούσες και παρόντες γιατί αφενός τους κατηγορεί ότι συμμετείχαν σε μια «κλειστή συνάντηση εκλεκτών» και αφετέρου ότι δεν είναι ικανοί να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των χωριών τους ,όταν και θέση πήραν και άποψη διατύπωσαν και διεκδικητικοί ήταν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο δύο από τους παρόντες ανήκουν στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής , βέβαια μετά από την επιστολή αυτή μπορεί να ανήκουν κι άλλοι...

Ε) αναφέρει ψευδώς , λόγω άγνοιας προφανώς , ότι κλήθηκαν και Πολιτιστικοί Σύλλογοι «κατ' επιλογή» εννοώντας την παρουσία του κ.Έρτσου Γιώργου ο οποίος μπορεί όντως να είναι εκλεκτό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κουνόπετρα» όμως η παρουσία του στη συνάντηση είχε να κάνει με το ρόλο του ως συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Κατωγής η οποία έχει τριμελές συμβούλιο και ορθώς ο Πάρεδρος κ.Πέτρος Βιτωράτος τον προσκάλεσε να είναι παρόν.
Βλέπετε η πρεμούρα να συνταχθεί ένα «κατηγορητήριο» με ψεύδη οδηγεί σε λάθη...

Στ) ασφαλώς τόσο η Περιφέρεια όσο και ο Δήμος Κεφαλονιάς δεν έχουν καμία αρμοδιότητα στα συγκεκριμένα έργα.

Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές και έτσι είναι αφού είναι έργα του ΥΠΟΜΕΔΙ.

Όμως ούτε αδιαφορούμε ούτε εφησυχάζουμε πιστεύοντας έναν αφερέγγυο Υπουργό.
Άλλωστε γι' αυτό και ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε η διεκδίκηση πλέον να επικεντρωθεί στο να δοθούν οι μελέτες , η αρμοδιότητα και οι πιστώσεις για τα έργα από το Υπουργείο στην Περιφέρεια για να προχωρήσουν.

Στην προσπάθεια αυτή πρέπει να επικεντρωθούμε και δεν περισσεύει κανείς.
Αν κάποιοι μέσα από αυτή τη διαδικασία βλέπουν ευκαιρίες για να αντιπολιτευθούν στο Δήμο ή να αναδειχθούν πολιτικά δεν προσφέρουν υπηρεσίες χρήσιμες στον τόπο.

Πεδία αντιπαράθεσης έχουμε πολλά.

Εδώ πρέπει όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα στους αποκλειστικά υπεύθυνους και να μην αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο.

Το πρόβλημα που θα προκύψει αν αρχίσουν τα έργα στον Άγιο Βασίλη και δεν έχουν εξασφαλιστεί οι πιστώσεις και οι πληρωμές στον εργολάβο θα είναι τεράστιο για όλους τους επαγγελματίες , πρωτίστως , αλλά και όλους τους κατοίκους των χωριών της Ανωγής.

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα έχει κανένα νόημα η επίρριψη ευθυνών για πολιτικό όφελος ούτε αξίζει κανείς να επενδύει σ' αυτό.

Ζ) τέλος , δηλώνω ότι δεν με ενοχλούν ούτε με πτοούν οι επιστολές των «Διονύσηδων» είτε αυτών που τις υποδεικνύουν ή τις γράφουν είτε αυτών που τις υπογράφουν σεβόμενος το θεσμικό ρόλο όλων μας είμαι πάντα στη διάθεσή τους για συνεργασία σε όλους τους τομείς.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

 

 


Ετικέτες: