Στην Πάτρα έκοψε την πίτα του το "Νήσος Κεφαλονιά"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 10:34

Στην Πάτρα έκοψε την πίτα του το "Νήσος Κεφαλονιά"

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 η εταιρεία Kefalonian Lines επέλεξε την Πάτρα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά», στο σηµείο αναχώρησής του στον Μόλο της Αγ. Νικολάου.

Σε µία συµβολική και λιτή τελετή , ο Πλοίαρχος, οι Αξιωµατικοί και το πλήρωµα του  πλοίου,  η  οικογένεια Λυκούδη,  ο  Γιώργος Τελώνης,  οι συνεργάτες της εταιρείας στην Πάτρας καθώς και ο Δήµαρχος Πατρέων, ο Λιµενάρχης, ο Πρόεδρος του Οργανισµού Λιµένων Πατρών, ο Πρόεδρος των καβοδετών   και οι άµεσοι συναλλασσόµενοι εκπρόσωποι των αρχών, παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας. Ανταλλάχθηκαν ευχές για την νέα χρονιά και για την επιτυχία της γραµµής, η οποία επανεκκίνησε ύστερα από διακοπή περίπου 2 χρόνων, ικανοποιώντας την απαίτηση των κατοίκων της Κεφαλλονιάς και Ιθάκης για σύνδεση µε την Πάτρα.

Συµβολική µεν γιατί η εταιρεία θέλησε να τονίσει την βαρύτητα που δίνει στη νέα γραµµή Πάτρας-Σάµης-Ιθάκης και την στόχευση της για περαιτέρω ανάπτυξης της γραµµής. Λιτή δε λόγω του περιορισµένου χρόνου παραµονής του πλοίου στο λιµάνι της Πάτρας.

Η Kefalonian Lines έχει στην πλοιοκτησία της το F/B Νήσος Κεφαλονιά και F/B Ζάκυνθος Ι και εκτελεί δροµολόγια συνδέοντας την Κεφαλονιά, την Ζάκυνθο και την Ιθάκη µε καθηµερινά δροµολόγια από την Πάτρα και την Κυλλήνη.

IMG 0673IMG 0673IMG 0673IMG 0673IMG 0673IMG 0673IMG 0673