Θανάσης Μουίκης: «Αν είσαι νοικοκυρεμένος, σωστός και αγαπάς αυτό που κάνεις, επιβραβεύεσαι»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 15:53

Θανάσης Μουίκης: «Αν είσαι νοικοκυρεμένος, σωστός και αγαπάς αυτό που κάνεις, επιβραβεύεσαι»

Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή του ΑΣΚ, στον Inkefalonia Radio 89,2 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ Θανάση Μουίκη στον Inkefalonia Radio 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή. 

Ο κ. Μουίκης, αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της ανδρικής ομάδας του ΑΣΚ, που τον βρίσκει πρώτο και αήττητο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, τα τμήματα υποδομής του συλλόγου που διαπρέπουν στις αντίστοιχες κατηγορίες της ΕΣΚΑ-Η, στους αθλητές της ομάδας, στο επικείμενο μεγάλο ντέρμπι της Α1 ΕΣΚΑ-Η με τον ΝΕΟΛ στο Ληξούρι, αλλά και στην 30χρονη πορεία του σε στα διοικητικά συμβούλαια των ομάδων της Κεφαλονιάς (Κεφαλληνιακός, ΓΑΣΚ και ΑΣΚ).

«Αν είσαι νοικοκυρεμένος, σωστός και αγαπάς αυτό που κάνεις, όλο αυτό έρχεται από μόνο του και σε επιβραβεύει» ήταν τα λόγια του κ. Μουίκη αναφορικά με την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που δείχνει η ανδρική ομάδα του ΑΣΚ και τα τμήματα υποδομής του.

Μίλησε επίσης για το αν μπορεί μια ομάδα της Κεφαλονιάς να σταθεί σε υψηλότερη Εθνική κατηγορία και αναφέρθηκε σε όλη την διαδρομή της ομάδας απο το σημείο "μηδέν" που βρέθηκε το 2009, στην σημερινή της εξαιρετική εικόνα.

Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Μουίκη στον Inkefalonia 89,2

https://www.youtube.com/watch?v=xT_z9E4Q7w4

Την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» την ακούτε καθημερινά 12-1 μ.μ. και σε επανάληψη κάθε πρωί 7-8

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ