Ο Σταύρος Σπαθής σχολιάζει το αποτέλεσμα των επιμελητηριακών εκλογών : Μαρία, νικήσαμε !

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 23:56

Ο Σταύρος Σπαθής σχολιάζει το αποτέλεσμα των επιμελητηριακών εκλογών : Μαρία, νικήσαμε !

Ανακοίνωση του Επικεφαλής της Νέας Πνοής  

Αγαπητές φίλες και φίλοι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Μετά από μια επίπονη εκλογική διαδικασία, η οποία για μας κράτησε σχεδόν έξι μήνες, δώσαμε τη μάχη μας με τον τρόπο που ξέρουμε καλύτερα, και εσείς φίλες και φίλοι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης,  μας επιβραβεύσατε με τη νίκη.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω πρωτίστως τους υποψηφίους του συνδυασμού ¨Νέα Πνοή¨, οι οποίοι ακούραστα δούλεψαν παράλληλα με τις δουλειές τους όλο αυτό το διάστημα ώστε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα, αυτούς που με όπλο την προσωπικότητά τους και το ήθος τους συζήτησαν σχεδόν με το σύνολο των επαγγελματιών εκτέθηκαν στον κόσμο και βγήκαν νικητές, είτε εκλεγούν στο ΔΣ είτε όχι.  Όλοι τους έχουν θέση στα σχέδια του Επιμελητηρίου που οραματιζόμαστε και να γνωρίζουν πως η δουλειά τους τώρα αρχίζει. Θα ξανακριθούν έπειτα από τέσσερα χρόνια και ως τότε οφείλουν να έχουν παράξει έργο.

Ευχαριστώ έναν -έναν προσωπικά τον επαγγελματία που μας τίμησε με την ψήφο του και δεσμεύομαι να μην διαψεύσω τις προσδοκίες τους. Με την ψήφο σας επίσης, είπατε όχι στη διχόνοια και αποδοκιμάσατε πρακτικές αναξιοπρεπείς.

Θέλω να πω και δημοσίως, ένα τεράστιο ευχαριστώ στη σύζυγό μου Βίκυ και τα κορίτσια μου Σοφία και Δανάη, στην οικογένειά μου που ίσως και να αμέλησα τους τελευταίους μήνες με τα συνεχόμενα ταξίδια και επαφές μου με όλους σας. Με στηρίξατε, με αγαπάτε και με εμπιστεύεστε. Η επιτυχία μου αφιερώνεται σε σας και θα κάνω τα πάντα να αισθάνεστε περήφανες για μένα τα επόμενα χρόνια. Σας αγαπώ.

Τέλος, ούτε σε αυτή την εκλογική διαδικασία θα ξεχάσω τη Μαρία, τη δική μας Μαρία που δεν πρόλαβε να μας δει στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αν και έχει μεγάλο μερίδιο στη νίκη. Μαρία, νικήσαμε.

Σταύρος Σπαθής

Επικεφαλής συνδυασμού Νέας Πνοής




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ