Ο Σπαθής απαντά στο Γασπαρινάτο : Οι επαγγελματίες δεν θα ψηφίσουν με γνώμονα τον βρώμικο πόλεμο στο πρόσωπό μου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 13:29

Ο Σπαθής απαντά στο Γασπαρινάτο :  Οι επαγγελματίες δεν θα ψηφίσουν με γνώμονα τον βρώμικο πόλεμο στο πρόσωπό μου

Με έκπληξη, ανέγνωσα στα ηλεκτρονικά έντυπα που πρόσκεινται στο περιβάλλον γνωστού Αντιδημάρχου, ο οποίος μην έχοντας άλλη επιλογή σας κατεβάζει κύριε ως υποψήφιο στο Εμπορικό Επιμελητήριο, ότι επιδιώκω να διαγράψω ποσό 2.000.000€ περίπου, μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού με σκοπό να χάσουν χρήματα προμηθευτές, εργαζόμενοι και πιστωτές.

Θα έπρεπε να γνωρίζετε κύριε ως Υποψήφιος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, ότι στα πλαίσια του Εξωδικαστικού Μηχανισμού που αναφέρετε, δεν διαγράφονται οφειλές, αλλά ρυθμίζονται οφειλές υγειών υφιστάμενων και λειτουργούντων εταιρειών και επιχειρήσεων. Το φθηνό δημοσίευμά σας, δείχνει ότι έχετε πλήρη άγνοια των παρεχόμενων στον εμπορικό κόσμο εργαλείων για να επιβιώσει στην οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας. Με ποιο τρόπο αύριο σκοπεύετε να διευκολύνετε τους συναδέλφους εμπόρους, όταν έχετε άγνοια του σημαντικότερου εργαλείου για την επιβίωση των εμπόρων; Με προγράμματα ΕΣΠΑ για τουριστικές επιχειρήσεις, που άραγε ποιοι θα είναι οι λίγοι τυχεροί; Εσείς και λίγοι συνυποψήφιοί σας; 

Βέβαια ενώ η διαδικασία του εξωδικαστικού μηχανισμού είναι μυστική και γνώση κάθε διαδικασίας έχουν μόνον οι πιστωτές, φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πρόσβαση στον εξωδικαστικό μηχανισμό, παρανόμως παίρνοντας στοιχεία τρίτων, παραβιάζοντας τον νόμο, την εμπιστευτικότητα της διαδικασίας, το οποίο αποτελεί παράβαση καθήκοντος.

Εν συνεχεία, εσείς  αναπαράγετε ψευδείς και συκοφαντικές πληροφορίες, αλλιώς λάσπες, στον συκοφαντικό πόλεμο τον οποίον γνωρίζετε να κάνετε, κυνηγώντας την θέση του Προέδρου στο Επιμελητήριο. Όμως το Επιμελητήριο πρέπει να έχει Πρόεδρο Επιχειρηματία που έχει παλέψει και έχει καταξιωθεί στην συνείδηση των συναδέλφων του, γνώστη των προβλημάτων, ο οποίος θα εργαστεί για το συμφέρον των Επαγγελματιών. Άλλωστε εγώ είμαι αυτοδημιούργητος και δεν εμφανίστηκα στην αγορά σε μία νύκτα με απευθείας ανάθεση έργου από τη Δημοτική Αρχή. 

Οι συνάδελφοι επαγγελματίες θα ψηφίσουν στις εκλογές με γνώμονα τι προσδοκούν από τους υποψήφιους και όχι με τον συκοφαντικό και βρώμικο πόλεμο στο πρόσωπό μου.

Το Επιμελητήριο δεν θα επιστρέψουν οι επαγγελματίες της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης να γίνει «μαγαζάκι» ιδιοτελών συμφερόντων.

Σταύρος Σπαθής

  • Η ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Γασπαρινάτου στην οποία απαντά ο κ. Σπαθής

Η ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ ΜΕ ΤΑ 2.000.000€ ΧΡΕΗ

Τους τελευταίους 2 μήνες η ομάδα του Σταύρου Σπαθή και του Θεόφιλου Μιχαλάτου έχει επιλέξει, αντί να αντιπαρατεθεί με προτάσεις και ουσία, να ρίχνει λάσπη.

Μέχρι σήμερα δεν απαντήσαμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και προσβολές. Δεν το κάναμε γιατί παρόλο που οι επιθέσεις ήταν χυδαίες, δεν θέλαμε αυτή η αναμέτρηση να έχει αυτό το χαρακτήρα.

Όταν όμως αρχίζουν και επιτίθενται χυδαία προς τα νέα παιδιά του συνδυασμού μας, τότε ΑΡΚΕΤΑ!

Δεν μπορεί ο “πετυχημένος επιχειρηματίας και βιοπαλαιστής” όπως αναφέρεται, Σταύρος Σπαθής να θέλει να του διαγράψουν περίπου 2.000.000€, επειδή είναι μεγαλοπαράγοντας, χρήματα που θα χάσουν προμηθευτές, εργαζόμενοι και πιστωτές του και από την άλλη να επιτίθεται σε νέα παιδιά.

Δεν μπορεί ο “ηθικός και ακέραιος” κ. Σταύρος Σπαθής να βρίσκεται στην διαδικασία του λεγόμενου “εξωδικαστικού συμβιβασμού”, να επιδιώκει σιωπηλά να “σβήσει” περίπου 2.000.000€ χρέη και από την άλλη να προσβάλλει αυτή την νέα ομάδα που ο μόνος της στόχος είναι να προσφέρει.

Δεν μπορεί ο “έμπειρος συνδικαλιστής” όπως επίσης αναφέρεται να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κερδίσει το Επιμελητήριο και να θέλει να ζητά διαγραφή χρεών και έπειτα ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πετάξουν λάσπη στα νέα παιδιά, οι μεγαλοπαράγοντες τύπου Σπαθή, καλό θα είναι να ξέρει ο κόσμος τι κρύβεται πίσω από τα φαρδιά χαμόγελα, την πολυτελή ζωή που προβάλλει και τα ακριβά τζιπάκια...και τι προσπαθεί να πετύχει βρίζοντας χυδαία και λασπολογώντας τους νέους, ενώ όλοι ξέρουν τι και ποιος βρίσκεται από πίσω.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250