Νέα Πνοή για Γασπαρινάτο: Αντιγραμμένα από τη λίστα των απ’ ευθείας αναθέσεων του Δήμου τα ονόματα του ψηφοδελτίου σας

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 18:05

Νέα Πνοή για Γασπαρινάτο: Αντιγραμμένα από τη λίστα των απ’ ευθείας αναθέσεων του Δήμου τα ονόματα του ψηφοδελτίου σας

Η παράταξη καλεί την παρέμβαση Εισαγγελέα για τη χρήση γραφείων και υπαλλήλων του Δήμου

Είναι σαφές ότι μας έχετε μπερδέψει. Ο πρωτόμπαρκος Γασπαρινάτος, των 12 ψήφων τρομάρα του, ουδεμία σχέση έχει με τον Σπαθή.

Ο Σταύρος, είναι ένας καθαρός άνθρωπος, από τα μικρά του στην βιοπάλη, πετυχημένος επιχειρηματίας, έμπειρος συνδικαλιστής, Αντιπρόεδρος της μεγαλύτερης ομοσπονδίας εμπορίου της Περιφέρειας.

Στήριξε το Επιμελητήριο βάζοντας πλάτη, όταν ο Διονύσης Λυκούδης και η ομάδα του ‘’μούλωσαν’’ και σταμάτησαν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις ως όφειλαν, όντας ο κος Λυκούδης, Α αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Τα περισσότερα ονόματα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό σας είναι αντιγραμμένα από τη λίστα των απ’ ευθείας αναθέσεων του Δήμου Κεφαλονιάς, άσε που περισσότεροι από 30 παρ’ ολίγον υποψήφιοί σας εξαφανίστηκαν, αφού δεν μπήκατε καν στον κόπο να τους ρωτήσετε αν θέλουν να έρθουν μαζί σας, ελπίζοντας ότι θα ντραπούν να φύγουν. Και δεν συζητάμε για αυτούς που με δημοσιεύσεις διατράνωσαν ότι ουδεμία σχέση έχουν μαζί σας.

Είναι σαφές ότι δεν έχετε αφιερώσει λίγο χρόνο να διαβάσετε τα 122 ονόματα που κοσμούν το ψηφοδέλτιό μας. Ο Ανδρέας Παντελειός, ένας παλιός επιμελητηριακός με εμπειρία, επιτυχίες και περγαμηνές που λίγοι πρόεδροι Επιμελητηρίων έχουν σήμερα, είναι έτοιμος μαζί με τον Σταύρο, από την επόμενη κιόλας μέρα να ξεκινήσουν την ανασυγκρότηση του Επιμελητηρίου που αδρανοποιήσατε από καπρίτσιο. Η εξάρτησή σας από το Μέγαρο, σας έχει κάνει να βλέπετε παντού συμμαχίες και δεν μπορείτε να πάρετε χαμπάρι ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο όταν διαβάζει τα κειμενάκια επιπέδου τρίτης Γυμνασίου που δημοσιεύετε στον απόλυτα εξαρτημένο ηλεκτρονικό τύπο που στεγάζεται στο Μέγαρο.

 Όσο για την χρήση των  τηλεφώνων, των γραφείων των Δημαρχιακών κτηρίων, καθώς και του προσωπικού του Δήμου για τις ανάγκες του ανίερου προεκλογικού σας αγώνα, είναι μάλλον θέμα που πρέπει να διερευνήσει ο Εισαγγελέας. Μαζευτείτε λοιπόν γρήγορα και ψάξτε να βρείτε που θα κρυφτείτε την επομένη των εκλογών, γιατί πλησιάζει…….

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Πνοής




00 inkefalonia general ad 300X250