Και τώρα.. Σκοπευτικός Σύλλογος Κεφαλονιάς ! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 23:34

Και τώρα.. Σκοπευτικός Σύλλογος Κεφαλονιάς ! (εικόνες)

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Κεφαλονιάς "Φιλοκτήτης" πραγματοποίησε την Κυριακή την πρώτη του συνάντηση στην ύπαιθρο  με σκοπό την ενημέρωση για τα όπλα σκοποβολής και τους κανόνες ασφαλείας.

Λόγω της έλλειψης κατάλληλα αδειοδοτημένων εγκαταστάσεων σκοπευτηρίου στο νησί μας, δεν πραγματοποιήθηκαν βολές.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στο χώρο συγκέντρωσης είχε την ευκαιρία να πιάσει τα όπλα, να τα επωμίσει και να στοχεύσει σε ασφαλή τομέα, χωρίς να πραγματοποιηθούν πυροδοτήσεις, κάνοντας με αυτό τον τρόπο μια προσομοιωση της αληθινής σκοποβολής.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επαναληφθούν αντίστοιχες δραστηριότητες προκειμένου να δώσουμε την ευκαρία στους κατοίκους της Κεφαλονιάς να γνωρίσουν το άθλημα. 

Σκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΣκοπευτικός Σύλλογος Κεφαλονιάς