«Ψηφοφόροι ενώ έχουν προβεί σε ΔΙΑΚΟΠΗ της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας βρίσκονται στους καταλόγους του Επιμελητηρίου»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 11:27

«Ψηφοφόροι ενώ έχουν προβεί σε ΔΙΑΚΟΠΗ της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας βρίσκονται στους καταλόγους του Επιμελητηρίου»

Ένσταση κατέθεσε η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας, Τζανάτος Δ. Παναγιώτης, υπέβαλε τις 15-11-2017 ένσταση προς την Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης, με θέμα:

Εκκαθάριση του προσωρινού εκλογικού καταλόγου από σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων, που συμπεριλαμβάνονται σ΄ αυτούς, ενώ έχουν προβεί σε διακοπή της επαγγελματικής τους ιδιότητας.

Αργοστόλι 16-11-2017

Επισυνάπτουμε παρακάτω, ολόκληρο το κείμενο της Ένστασης.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΣ: την ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήσαμε στους προσωρινούς εκλογικούς καταλόγους των επερχόμενων αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης , διαπιστώσαμε σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων οι οποίοι παρόλο που έχουν προβεί σε ΔΙΑΚΟΠΗ της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας βρίσκονται μέσα στους καταλόγους με δικαίωμα ψήφου στην εκλογική διαδικασία.

Ενδεικτικά, και μην θέλοντας να επικαλεστούμε επιπλέον ονόματα επαγγελματιών, σας αναφέρουμε το όνομα του Υποψηφίου με το Ψηφοδέλτιο της παράταξης μας, ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑΥΡΟ, ό οποίος έχει προβεί σε διακοπή της Ατομικής Επιχείρησης του , αλλά υπάρχει στους καταλόγους και δύναται να ψηφίσει.

Σας υπενθυμίζουμε πως μέσα στα καθήκοντα σας προβλέπεται ο έλεγχος και η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων, κάτι το οποίο δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία ατόμων που έχουν απωλέσει την επαγγελματική τους ιδιότητα.

Σας καλούμε λοιπόν να προβείτε άμεσα στον έλεγχο και την διόρθωση των Προσωρινών Εκλογικών Καταλόγων γιατί διαφορετικά θα παραποιηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση,

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ « ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

ΤΖΑΝΑΤΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250