Γιώργος Τζωρτζάτος στον Inkefalonia 89,2: «Η δημοτική Αρχή κρατά "ομήρους" κρεοπώλες, κτηνοτρόφους και Ρομά»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 14:43

Γιώργος Τζωρτζάτος στον Inkefalonia 89,2: «Η δημοτική Αρχή κρατά "ομήρους" κρεοπώλες, κτηνοτρόφους και Ρομά»

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος μίλησε για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 

 Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος, μίλησε στον Inkefalonia Radio 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, σχετικά με τα όσα θλιβερά συνέβησαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκεί όπου η Δημοτική Αρχή, δεν δέχθηκε να συζητηθεί το θέμα των Σφαγείων του Αργοστολίου. 

Ο κ. Τζωρτζάτος, δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι «τα Δημοτικά σφαγεία έχουν λεηλατηθεί και καταστραφεί και η Δημοτική Αρχή κάνει πως δεν… ακούει. Δεν υπάρχουν σφαγείο σήμερα, ένα κτήριο υπάρχει, όλα μέσα έχουν λεηλατηθεί… υπάρχει μόνο ένα κουφάρι. Γνωρίζουν τι έχει συμβεί και από ποιους έχει συμβεί αυτό. Η δημοτική αρχή δεν επιθυμεί την επαναλειτουργία των σφαγείων και προσπαθεί να κρατά “ομήρους” και τους κρεοπώλες και τους κτηνοτρόφους και τους Ρομά. Δίνει υποσχέσεις που δεν υλοποιεί για να τους κρατάει όμηρους μέχρι τις εκλογές...και το ίδιο κάνει και για τις εκλογές στο Επιμελητήριο ».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιώργου Τζωρτζάτου

https://www.youtube.com/watch?v=blIurarQskY

Την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» την ακούτε καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 12 μ.- 1 μ.μ. και σε επανάληψη κάθε πρωί 7 με 8.


Ετικέτες: