ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ: Η «Νέα Πνοή» συναντήθηκε με φορείς της Ιθάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 10:00

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ: Η «Νέα Πνοή» συναντήθηκε με φορείς της Ιθάκης

Συζήτησαν προβλήματα της περιοχής


Την Δευτέρα 30.10.2017, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ιθάκης ώρα 11.00 π.μ., συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ιθάκης κου Στανίτσα, του Λιμενάρχη Ιθάκης του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ιθάκης κου Δενδρινού και εκπροσώπων των επαγγελματιών για το κρίσιμο θέμα που αφορά τις κατασκευές στεγάστρων στα πεζοδρόμια στο Βαθύ και τη χωροθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων.

Τον επιμελητηριακό συνδυασμό «Νέα Πνοή» για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκπροσώπησε στη συζήτηση ο κος Πρέντζας, δείχνοντας εμπράκτως ότι η Νέα Πνοή θα παρίσταται ως αρωγός σε κάθε θέμα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Ιθάκης.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και οι παριστάμενοι έδωσαν νέο ραντεβού σε λίγες μέρες όπου θα παρίσταται και ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου, ώστε να κατατεθεί ενώπιόν του συγκεκριμένη πρόταση που θα εξυπηρετεί τη νομιμότητα και θα βοηθήσει στην οικονομική ανάπτυξη της Ιθάκης με σεβασμό στους πολίτες και το περιβάλλον.

Αποδεικνύεται ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν αν υπάρχει σύμπνοια των ενδιαφερομένων και κοινός τόπος το συμφέρον του τόπου, θα βρεθεί λύση.

Ως Νέα Πνοή αντιμετωπίζουμε την Ιθάκη ως ξεχωριστή οντότητα και όχι ως συμπλήρωμα. Όπως λοιπόν αναλάβαμε πρωτοβουλίες, σε συνεννόηση με τις αρχές του νησιού, σχετικά με την επαναδρομολόγηση της γραμμής Πάτρα – Ιθάκη, όπως βρεθήκαμε σήμερα σε μια κρίσιμη συζήτηση των επαγγελματιών με τις αρχές, έτσι θα αντιμετωπίζουμε την Ιθάκη και την επομένη των εκλογών του επιμελητηρίου.

Τέλος, οφείλουμε και δημοσίως ένα μεγάλο μπράβο και τα συγχαρητήριά μας στον Δήμαρχο Ιθάκης κο Διονύση Στανίτσα για την σημαντική του επιτυχία, αναφορικά με το καράβι που θα ενώσει Πάτρα και Ιθάκη, επιτυχία που ήρθε μετά από επίπονο αγώνα και πίστη εκεί που όλα φαίνονταν χαμένα.

Ο Επικεφαλής της Νέας Πνοής

Σταύρος Σπαθής