Ο Παναγιώτης Τζανάτος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 09:57

Ο Παναγιώτης Τζανάτος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης

Για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθακης

 O επικεφαλής του συνδυασμού της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Παναγιώτης Τζανάτος, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου το ψηφοδέλτιο και τους υποψηφίους για τις εκλογές του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Τζανατος, μαζί του ήταν και ο επαγγελματίας Βαγγέλης Νικολάτος, τόνισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει μεγάλο ψηφοδέλτιο, θα είναι συγκροτημένο και μαζεμένο και θα εκπροσωπεί κλάδους, καυτηριάζοντας παράλληλα την τακτική των 150 υποψηφίων αφού υπάρχουν μόνο 21 έδρες.

Στο ψηφοδέλτιο θα συμπεριληφθούν όπως όλα δείχνουν οι Νίκος Γκισγκίνης, Νίκος Τσιμάρας, Σταύρος Γρηγορόπουλος, Ευαγγελία Μεσολωρά, Νίκος Αθανασάτος, Ελένη Ανδρεόλα, Δημήτρης Μιχαλόπουλος και άλλοι που θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες ημερες. 

Όσον αφορά τις τις προτάσεις της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης, τονίστηκαν τα εξής; μείωση φορολογίας, κατάργηση τέλους επιτηδεύματος, επαναφορά αφορολόγητου για αυτοαπασχολούμενους, κατάργηση ΕΝΦΙΑ και όλων των φόρων στην πρώτη κατοικία, κατάργηση έμμεσων φόρων και ΦΠΑ, μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών για κέρδη μέχρι 20000 και αύξηση τους για μεγάλες επιχειρήσεις, επαρκής κρατική χρηματοδότηση για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς Αργοστολίου, και τα Κέντρα Υγείας




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250