O Διονύσης Στανίτσας στον Inkefalonia 89,2: «Δεν με ενδιαφέρει τι χρώμα θα είναι η τσιμινιέρα, με ενδιαφέρει το καράβι να πηγαίνει στην Πάτρα»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 13:35

O Διονύσης Στανίτσας στον Inkefalonia 89,2: «Δεν με ενδιαφέρει τι χρώμα θα είναι η τσιμινιέρα, με ενδιαφέρει το καράβι να πηγαίνει στην Πάτρα»

Στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, μίλησε ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Διονύσης Στανίτσας, αναφορικά με την προσπάθεια επαναλειτουργίας της ακτοπλοϊκής γραμμής Σάμη – Πάτρα – Ιθάκη. 

«Έχουν ακουστεί πολλά σενάρια που κάνω πως δεν το ακούω, που προσπαθούν να κάνουν κακό στην προσπάθεια επαναλειτουργίας της γραμμής» ήταν τα λόγια του κ. Στανίτσα και συνέχισε αναφορικά με τις προθέσεις του: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι χρώμα θα είναι η τσιμινιέρα… Εμένα και τους κατοίκους του νησιού, μας ενδιαφέρει το καράβι να πηγαίνει στην Πάτρα» ήταν τα λόγια του.

Ο Δήμαρχος Ιθάκης τόνισε πως είναι αναγκαιότητα για το νησί του η επαναλειτουργία της γραμμής και η σύνδεση με την Πάτρα.

Μάλιστα, όπως τόνισε από την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι αν δεν τελεσφορήσει η επαναλειτουργία της γραμμής στο ΣΑΣ την Τετάρτη 25/10, να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις.

Ο κ. Στανίτσας ευχαρίστησε την βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, για τις ενέργειές και την στήριξή της στο συγκεκριμένο ζήτημα και κατέληξε λέγοντας πως: «Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν κόμματα. Στην τοπική αυτοδιοίκηση υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να δουλέψουν για το καλό του τόπου τους».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη

https://www.youtube.com/watch?v=t8MtTkpAYog

Την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» την ακούτε μέσα από τον Inkefalonia Radio 89,2 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 12 μ. -1 μ.μ. και σε επανάληψη κάθε πρωί 7 με 8.