Ο Σταύρος Σπαθής συναντήθηκε με φορείς της Ιθάκης- Τι συζήτησαν

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 11:19

Ο Σταύρος Σπαθής συναντήθηκε με φορείς της Ιθάκης- Τι συζήτησαν

Στο Δημαρχείο της Ιθάκης


Μια εποικοδομητική συνάντηση διεξήχθη την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου το απόγευμα στο Δημαρχείο της Ιθάκης, μεταξύ του Δημάρχου κου Στανίτσα και εκπροσώπων φορέων της Ιθάκης, με αντιπροσωπεία του συνδυασμού για τις Επιμελητηριακές εκλογές «Νέα Πνοή» με επικεφαλής τον Σταύρο Σπαθή.

Στη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος τα σημαντικά προβλήματα του νησιού, με κύριο θέμα την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Πάτρα, αναλύθηκε ο ρόλος του Επιμελητηρίου και έγινε κατανοητό από τους συμμετέχοντες ότι ένα ισχυρό αδέσμευτο και ενεργό ΕΒΕΚΙ μπορεί να συνδράμει στην ανάπτυξη της Ιθάκης, να στηρίξει τα αιτήματα του νησιού στις Κρατικές υπηρεσίες και να σταθεί αρωγός όλων των επιχειρηματιών ανεξαιρέτως.

Επικροτήθηκε από τους Ιθακήσιους το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα στηθεί κάλπη για τις Επιμελητηριακές εκλογές στην Ιθάκη, έπειτα από την πρόταση που κατέθεσε ο συνδυασμός «Νέα Πνοή» και η οποία έγινε αποδεκτή, όπως επίσης και το γεγονός ότι μειώθηκαν οι εισφορές των επαγγελματιών στο Επιμελητήριο, πάλι έπειτα από πρόταση της «Νέας Πνοής» η οποία έγινε αποδεκτή.

Προτάσεις και σκέψεις που κατατέθηκαν από εκπροσώπους των φορέων της Ιθάκης θα συμπεριληφθούν στις ενέργειες της «Νέας Πνοής» από την επομένη κιόλας των εκλογών.

Αν μη τι άλλο κοινή ήταν η διαπίστωση ότι, η παρουσία του Σταύρου Σπαθή στο Επιμελητήριο, αποτελεί εχέγγυο για την εκπροσώπηση της Ιθάκης στον θεσμό.

Εκ του Γραφείου Τύπου