Αντιπροσωπεία του Δημου Βόζντοβατς στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 07:22

Αντιπροσωπεία του Δημου Βόζντοβατς στην Κεφαλονιά

Την Τετάρτη στο Ληξούρι η ονοματοδοσία 

Με αφορμή τα 150 χρόνια των κοινών εορτασμών συμμαχίας Ελλάδας –Σερβίας ο Δήμος Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με τον Επίτιμο Πρόξενο Σερβίας στην Κεφαλονιά δρ. Βίκτωρα Ρουχωτά, έχουν προγραμματίσει εορτασμούς με αφορμή την ονοματοδοσία οδού στο Ληξούρι ως «Βόσδοβατς».

Για το σκοπό αυτό ήρθε στην Κεφαλονιά αντιπροσωπεία του Δήμου του Βόσδοβατς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλεξάντερ Μίρκοβιτς και τους κ. Μίλος Στογιάνοβιτς και κ. Μομίρ Τσίροβιτς, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του αντίστοιχου δήμου.

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δημήτριο και την επόμενη μέρα θα επισκεφτούμε το Ληξούρι.

Την Τετάρτη το πρωί και ώρα 12:00 θα επισκεφτούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς και Ιθάκης και στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς κ.Παναγή Δρακουλόγκωνα και τον Αντιπεριφεριάρχη Τουρισμού Ιονίων Νήσων κ.Σπύρο Γαλιατσάτο

Την ίδια μέρα και ώρα 18:30 στο Ληξούρι θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας όπου και θα παραστούν οι αρχές του τόπου.

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου θα γίνει επίσκεψη στο Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση.

 

Βίκτωρ Ρουχωτας

Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας στην Κεφαλονιά