Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Αργοστολίου - Υπογράφηκε το έργο «ανάσα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 14:56

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Αργοστολίου - Υπογράφηκε το έργο «ανάσα»

Ένα μεγάλο έργο «ανάσα» για το Αργοστόλι, αλλά και για όλη την Κεφαλονιά μπαίνει επιτέλους μπροστά. Η αντικατάσταση όλων των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης Αργοστολίου - Χαμηλή ζώνη (από την πλατεία και κάτω), θα πάρει σάρκα και οστά σε λίγο καιρό, καθώς σήμερα το μεσημέρι υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής


Ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος, υπέγραψαν για την υλοποίηση του έργου που θα δώσει «ανάσα» στο Αργοστόλι που τόσο το έχει ανάγκη.


«Δεν υπάρχει η Κεφαλονιά της μιζέριας και της γκρίνιας, υπάρχει η Κεφαλονιά του σοβαρού πολιτικού έργου και της προόδου. Είναι μία μεγάλη μέρα για την Κεφαλονιά, διότι αυτό το έργο είναι 24 χιλιόμετρα αλλαγής αμιαντοσωλήνα και θα είναι μια μεγάλη ανάσα για το Αργοστόλι, αλλά και για όλη την Κεφαλονιά» δήλωσε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ενώ παρών στην αίθουσα του Δημαρχείου την ώρα των σημαντικών υπογραφών ήταν και ο πρόεδρος του δ.σ. Νικος Ανουσάκης.


Το έργο θα συμβάλει και θα διευκολύνει σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας των πολιτών του νησιού, ενώ συν τοις άλλοις θα γλυτώσει το 50% του νερού από τις διαρροές που υπάρχουν κατα καιρούς στο δίκτυο. Επίσης, όπως μάθαμε, θα φορτώνει πολύ πιο γρήγορα το πλοίο που θα δένει στο λιμάνι νερό, καθώς δεν θα παρεμβαίνει πλέον το δίκτυο, αλλά θα υπάρχει σωλήνα που θα φεύγει κατ' ευθείαν για τη δεξαμενή.

Δείτε τις εικόνες απο την υπογραφή του έργου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ