Δημοσίευμα από την έγκυρη Σερβική εφημερίδα Blic: Σερβικοί δρόμοι στην Κεφαλονιά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 07:14

Δημοσίευμα από την έγκυρη Σερβική εφημερίδα Blic: Σερβικοί δρόμοι στην Κεφαλονιά!

Δημοσίευμα από την έγκυρη Σερβική εφημερίδα Blic 

 (Δημοσίευμα από την έγκυρη Σερβική εφημερίδα Blic, Ημερομηνία 18 Σεπτεμβρίου 2017. Ας σημειωθεί ότι το θέμα αυτό το έχουν δημοσιεύσει και άλλες έγκυρες εφημερίδες της Σερβίας)

Το αγαπημένο νησί των τουριστών μας δίνει τα ονόματα SABAC και VOZDOVAC

Στον χάρτη ενός από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά σύντομα θα γραφτεί το όνομα ενός δήμου του Βελιγραδίου, του πλέον παλαιού δήμου της Σερβίας.

Η πινακίδα επί της οποίας θα αναγράφεται η «Οδός VOZDOVAC» θα αναρτηθεί στο Ληξούρι, στις 27 Οκτωβρίου 2017, ενώ αντίστοιχο οδονυμικό τιμώντας την πόλη SABAC θα δωθεί στο Αργοστόλι στις 22 Οκτωβρίου 2017.

Η απόδοση αυτή των ονομασιών γίνεται με αφορμή τους εορτασμούς για τα 150 χρόνια της Ελληνοσερβικής Συμμαχίας, η δε πρόταση έγινε από τον Επίτιμο Πρόξενο της Σερβίας Dr. Βίκτωρα Ρουχωτά.

t2QktkpTURBXy9jNDlhNGE4NGRhODYyMTExYTZhMmVkNjJlMmI4NGQ2OS5wbmeTlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCw5UH2TIvcHVsc2Ntcy9NREFfLzFkNzRjYjQxNzA1OTUwNDM2NjI5Y2FiZDYwNmY1MGY2LnBuZwfCAA

Πρόσκληση να παρευρεθούν στα εγκαίνια έχουν ήδη λάβει οι αντιπροσωπείες των αναφερόμενων δήμων VOZDOVAC και SABAC.

Το SABAC αδελφοποιήθηκε το 1995 με τον Δήμο Αργοστολίου και το VOZDOVAC με το Ληξούρι το 1996, ενώ φωτογραφία της υπογεγραμμένης Συνθήκης Αδελφοποίησης, καθώς και τοπογραφικό του Δήμου Βελιγραδίου με τους δρόμους «Κεφαλληνία», δημοσιεύονται στην εφημερίδα.

Μάλιστα η εφημερίδα κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στο Inkefalonia.gr 

http://www.blic.rs/vesti/beograd/srpske-ulice-na-kefaloniji-omiljeno-ostrvo-nasih-turista-dobija-vozdovacku-i-sabacku/7c0jvs2

ddd

 




00 inkefalonia general ad 300X250