Ολοκληρώθηκαν 3 έργα με τη συνδρομή των Καμιναράδων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 15:00

Ολοκληρώθηκαν 3 έργα με τη συνδρομή των Καμιναράδων

Τρία  νέα έργα τελείωσαν στο χωριό, με την αμέριστη συνδρομή αποκλειστικά και μόνο των συγχωριανών μας.

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του χωριού κ. Κούτσης Θεόδωρος,  χωριανοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και βοήθησαν οικονομικά  ή με προσωπική εργασία και τελείωσαν τρία έργα πολύ σημαντικά για το χωριό μας.

Τα έργα αυτά είναι

1- 21 νέοι τάφοι στο νεκροταφείο

Στο νεκροταφείο μετά από 30 χρόνια από την παραχώρηση του οικοπέδου που εφάπτεται στο νεκροταφείο από τον αείμνηστο Πέτρο Βασιλάτο,  έγινε ανάπλαση   και έχουν γίνει 21 νέοι τάφοι, λύνοντας έτσι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που για χρόνια απασχολούσε  όλους τους συγχωριανούς.

Η ανάπλαση του οικοπέδου είχε ξεκινήσει πριν 7 χρόνια με την δενδροφύτευση μέρους του από το σύλλογό μας  και πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε με χρήματα που έδωσε στο πάρεδρο του χωριού, ο κ Μαρούλης Γεράσιμος του Κυριάκου και της Πόπης  και έγινε η επίστρωση με τσιμέντο  του μέρους που έγιναν οι 21 τάφοι

.     

2-Πλατεία Αητόστασης.

Όποιος δεν έχει βρεθεί στην Αητόσταση να απολαύσει το μαγευτικό Ηλιοβασίλεμα  έχει χάσει.

Πριν λίγες ημέρες μετά και την τοποθέτηση των κάγκελων από χρηματοδότηση των συγχωριανών , άλλος ένας συγχωριανός δείχνοντας την ευαισθησία του και την κοινωνική του προσφορά, έγινε αρωγός στην ολοκλήρωση της πλατείας.

Πρόκειται για το Δημήτρη Διονυσάτο του Κώστα και της Νίκης ο οποίος  προσέφερε τα μπετά δια την επίστρωση της πλατείας .

Ο Δημήτρης  πάρα πολλές φορές έχει βοηθήσει το χωριό μας  και πριν λίγες ημέρες  βοήθησε ξανά με την προσφορά 850 ε στο Μουσείο του χωριού μας  προσφέροντας τα χρήματα που του οφείλουμε για τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από τον πρόσφατο σεισμό. Όλοι οι χωριανοί των ευχαριστούμαι πολύ για την συνεχής και ανιδιοτελή προσφορά του.

h 

3- Γέμισε με φωτιστικά κλειστού τύπου το χωριό μας.

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των  6 φωτιστικών που είχε προσφέρει μετά από αίτηση του Συλλόγου μας ο Δήμος Περιστερίου και των 12 που είχε προσφέρει ο κ Κούτσης Αποστόλης.

   

Είμαστε σίγουροι  ότι πολύ σύντομα θα αντικατασταθούν όλα τα παλιά και φθαρμένα  φωτιστικά, που έχουν σαν αποτέλεσμα να καίγονται συνεχώς οι λάμπες, ιδιαίτερα το χειμώνα,  δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους του χωριού.

Τόσο ο πρόεδρος του χωριού  Κούτσης Θεόδωρος 

όσο και το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστούμαι όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν  στη επίλυση προβλημάτων που υπάρχουν, δείχνοντας έτσι ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά των Καμιναράδων ακόμα και στις δύσκολες οικονομικά μέρες που περνούμε είναι πολύ μεγάλη.

kaminarata.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250