3ήμερη εκδρομή στην Αίγινα με την Ιερά Μονή της Άτρου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 21:52

3ήμερη εκδρομή στην Αίγινα με την Ιερά Μονή της Άτρου

08-10 Νοεμβρίου


Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΤΡΟΥ 
ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΠΟΡΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ

ΑΙΓΙΝΑ, 3ημερη εκδρομή

08 – 10 Νοεμβρίου 2017

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η μέρα (08/11): ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΑΙΓΙΝΑ

Πρωινή αναχώρηση από  Πόρο για Κυλλήνη. Από την Κυλλήνη ξεκινάμε την διαδρομή μας προς τον Πειραιά, με ενδιάμεση στάση στα Τρίκαλα Κορινθίας όπου και θα επισκεφτούμε τον Άγιο Γεράσιμο και τον Άγιο Βλάσιο. Συνεχίζουμε τον δρόμο για τον Πειραιά και αναχωρούμε για την Αίγινα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα (09/11): ΑΙΓΙΝΑ

Πρωινό και έπειτα επίσκεψη στον Άγιο Νεκτάριο. Στην συνέχεια, ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη πόλη της Αίγινας. Δυνατότητα επίσκεψης στην παλαιά ακρόπολη, στο Αρχαιολογικό Μουσείο, Παλαιό Κυβερνείο, Βιβλιοθήκη, Μητρόπολη κ.α..

3η μέρα (10/11): ΑΙΓΙΝΑ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για Πειραιά. Ενδιάμεση στάση στο Τρίκορφο Φωκίδας, και επίσκεψη μοναστηριών, και ύστερα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Απογευματινή αναχώρηση από Κυλλήνη-Πόρο.

Τιμή εκδρομής κατ’ άτομο: 150,00€

Η επιπλέον επιβάρυνση μονόκλινου είναι 20 ευρώ ανα διανυκτέρευση.

Mεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο, Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Miranda – Αίγινα, Aκτοπλοϊκά εισιτήρια Πόρος – Κυλλήνη και Πειραιάς – Αίγινα με επιστροφή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας :  693 2982657Φόρτωση…

Φόρτωση…