«Πηγαδάκια», πειράγματα και κους-κους στο ηγουμενείο του Αγίου Γερασίμου (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 15:31

«Πηγαδάκια», πειράγματα και κους-κους στο ηγουμενείο του Αγίου Γερασίμου (εικόνες)

Αμέσως μετά την λιτανεία του Αγίου Γερασίμου στα Ομαλά, προσφέρεται κέρασμα στους επισήμους στο ηγουμενείο της Ιεράς Μονής

Ως είθισται, αμέσως μετά την λιτανεία του Αγίου Γερασίμου στα Ομαλά, προσφέρεται κέρασμα στους επισήμους στο ηγουμενείο της Ιεράς Μονής.

Και φέτος στήθηκαν «πηγαδάκια» από τους πολιτικούς και σύντομες συζητήσεις, πολλές φορές με πολύ... νόημα!

Και φέτος λοιπόν, ήταν εκεί η βουλευτής Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, o αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, o Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος , οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Αραβαντινός και Γιώργος Θωμάς, o ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος, η περιφερειακή σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη, ο πρώην υπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος, ο τέως αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής και ο πρ. Νομάρχης Διονύσης Λευκαδίτης, ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, η πάντα λαμπερή Γιώτα Αποστολάτου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και εκτός από τα μεταξύ τους πειράγματα, κουβέντιασαν για τα θέματα της επικαιρότητας.

Φυσικά, ήταν εκεί ο σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος και άλλοι ιερείς, οι οποίοι συζήτησαν με τους παρευρισκόμενους.

Γιώργος Χαλαβαζής

DSC 0167DSC 0168DSC 0170DSC 0171DSC 0172DSC 0176DSC 0177DSC 0178DSC 0180DSC 0182DSC 0183DSC 0185DSC 0186


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ