Απαγόρευση απόπλου πλοίων στο Φισκάρδο λόγω μηχανικής βλάβης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 16:38

Απαγόρευση απόπλου πλοίων στο Φισκάρδο λόγω μηχανικής βλάβης

Το Λιμενικό Σώμα ενημερώνει... 

 Με ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα ενημερώνει για τα εξής περιστατικά που συνέβησαν στο Φισκάρδο 

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Φισκάρδου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό μηχανικής βλάβης, του Ι/Φ σκάφους ''DREAM'' σημαίας Ιταλίας με τέσσερις (04) επιβαίνοντες, στην θαλάσσια περιοχή 5 ν.μ. από τον οικείο λιμένα.

Στην περιοχή έσπευσε το Α/Κ ''ΝΑΥΤΙΛΟΣ'' Ν.Π.6559 όπου εντόπισε και ρυμούλκησε το ''DREAM'' με ασφάλεια στο λιμένα Άσσου Κεφαλλονιάς.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι προσκόμισης βεβαίωσης αξιοπλοΐας.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φισκάρδου απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ '' Ν.Π. 12405 για μηχανική βλάβη στο υδραυλικό σύστημα λειτουργίας του καταπέλτη του πλοίου.

Το ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ '' που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Νυδρίου προς το λιμάνι Φισκάρδου, κατέπλευσε με ασφάλεια όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους. Επιπλέον πραγματοποίησε μεμονωμένο πλου προς λιμένα Περιγιαλίου όπου συνεχίζεται η απαγόρευση απόπλου.




00 inkefalonia general ad 300X250