Βράβευση της Προέδρου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 12:46

Βράβευση της Προέδρου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς (εικόνες)

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης βράβευσε την Πρόεδρο του Συλλόγου μας κα Μαριολένη Νεοφύτου

για την ανάπτυξη έντονης πολιτιστικής δράσης και τη συμβολή της στην προώθηση των νησιών μας.

Κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας στην Πρόεδρο, ο Δήμαρχος εξήρε τη σπουδαία δράση του Συλλόγου μας, του οποίου είναι μέλος και ο ίδιος αλλά και το ήθος της Προέδρου η οποία έχει ενεργό ρόλο στο Σύλλογο εδώ και πολλά έτη.

Η κα Νεοφύτου με τη σειρά της συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ. και του χορευτικού τμήματος της Αδελφότητας, εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την μεγάλη τιμή που της έκανε καθώς όπως τόνισε με την τιμή που αποδίδεται στο πρόσωπό της τιμάται ολόκληρη η αδελφότητα και αναγνωρίζεται η πολιτιστική προσφορά και δράση του Συλλόγου.

Επίσης, ευχαρίστησε όλους της τους συνεργάτες που δουλεύουν μαζί στον Πειραιά με μοναδικό στόχο την ανάδειξη των νησιών μας, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά καθώς και την οικογένειά της που τη στηρίζει στο έργο της, το σύζυγό της, κ. Νίκο Ζαφειράτο, τον αδελφό της κ. Γεράσιμο Νεόφυτο και τη σύζυγό του κ. Σοφία Σολωμού που παρευρέθησαν στο Δημαρχείο. Περαιτέρω, η Πρόεδρος συνεχάρη τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς και το Δημοτικό Συμβούλιο για το έργο που επιτελούν και ιδιαίτερα για την αναβάθμιση της πλατείας Αργοστολίου, των πεζοδρόμων και της παραλίας, έργα τα οποία, όπως επεσήμανε, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Κεφαλονιάς.

Στο Δημαρχείο, εκτός από τον Δήμαρχο, κ. Αλέξανδρο Παρίση, παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος και ο Πρόεδρος Πολιτισμού της ΚΕΔΗΚΕ, κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, οι οποίοι με τη σειρά τους τόνισαν την έντονη δράση του Συλλόγου καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΚΙΠ, κα Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, κα Χρύσα Κοκκόση, κα Δήμητρα Βαλλιανάτου, κα Αφροδίτη Ζαμπέλη, κ. Νέστορας Παπαθεοδωράτος, κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης και η «ψυχή» της Αδελφότητας κα Μάχη Αντύπα.

IMG 4504IMG 4504IMG 4504IMG 4504IMG 4504IMG 4504IMG 4504