"Melisses" & Δήμος Αναστασιάδης σε μια καλοκαιρινή συναυλία στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 12:41

"Melisses" & Δήμος Αναστασιάδης σε μια καλοκαιρινή συναυλία στο Αργοστόλι

ΣΥΝΑΥΛΙΑ MELISSES  &  ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ


Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή  28 Ιουλίου 2017

το Νο1 Ελληνικό συγκρότημα  “MELISSES” έρχονται στην Κεφαλονιά μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη για μια μοναδικά φαντασμαγορική  4ωρη συναυλία που   θα δοθεί στο ανοικτό γήπεδο  Αργοστολιού με ώρα έναρξης την 21:30.

Τιμή εισιτηρίου  10 ευρώ στην προπώληση. Η διοργάνωση ανήκει στην  SA&A PRODUCTIONS  και στον PALMO983  ενώ το όλο εγχείρημα έχει την πολύτιμη υποστήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

  • Προπώληση εισιτηρίων

Για τη μεγάλη συναυλία της Παρασκευής 28 Ιουλίου στο γήπεδο Αργοστολίου με τις MELISSES και τον Δήμο Αναστασιάδη, προπώληση εισητηρίων Τετάρτη και Πέμπτη με τιμή εισητηρίου στα 10€ σε:

1.Πλατεία Ληξουρίου, κάτω από τον Φύκο
2 Πλατεία Αργοστολίου, στο Premier
καθώς και στα ήδη προκαθορισμένα σημεία προπώλησης σε όλη την Κεφαλονιά.
Το βράδυ της Παρασκευής έως τις 2:45 το ξημέρωμα Σαββάτου, θα υπάρχουν δρομολόγια πλοίων Αργοστόλι - Ληξούρι για την εξυπηρέτηση του κοινού.
  • Με την επίδειξη του εισητηρίου στα καταστήματα: Antico Cafe - Baroque le bistrot - Cosi -Bee's Knee's -Dush - Le sapin noire και στο Διόνυσος στο Ληξούρι, το δεύτερο ποτό είναι δωρεάν.
  • Με την επίδειξη του εισητηρίου έκπτωση 10% στο εστιατόριο Cavo στο Αργοστόλι και στο εστιατόριο V+S Corner στο Ληξούρι



00 inkefalonia general ad 300X250