Στάθης Τσελέντης: «Οι πληγές που μας άφησε το κλείσιμο του δρόμου του Χάρακα θα αργήσουν να επουλωθούν»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 15:21

Στάθης Τσελέντης: «Οι πληγές που μας άφησε το κλείσιμο του δρόμου του Χάρακα θα αργήσουν να επουλωθούν»

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ερίσου δηλώνει στον Inkefalonia 89,2 ότι οι Ρισιάνοι επαγγελματίες δεν έχουν ξεχάσει ακόμα πόσο δύσκολα πέρασαν με κλειστό τον Χάρακα 

 Οι Ρισιάνοι επαγγελματίες φαίνεται πως δεν έχουν ξεχάσει ακόμα πόσο δύσκολα πέρασαν, περιμένοντας στωικά να ανοίξει η γέφυρα του Χάρακα.

Πλέον, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, αύριο Πέμπτη που είναι η ημέρα των εγκαινίων της γέφυρας, κανείς από τους κατοίκους ή τους επαγγελματίες δεν θα δώσει το παρών.

«Κάποιοι έχουν δυσαρεστηθεί τόσο από την όλη κατάσταση της καθυστέρησης στην παράδοση της γέφυρας, που σχεδίαζαν αύριο να πάνε να εκφράζουν την αγανάκτησή τους ... Ωστόσο από το να συμβεί αυτό, καλύτερα να μην πάνε καθόλου και να τους αφήσουμε να κόψουν μόνοι τους τις κορδέλες. Οι πληγές που μας άφησε το κλείσιμο του δρόμου του Χάρακα θα αργήσουν να επουλωθούν» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του κ. Τσελέντη, ο οποίος είπε πως αυτό το διάστημα των 3,5 χρόνων που ήταν κλειστός ο Χάρακας, είχε σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο σε όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, αλλά και στην ζωή των κατοίκων της βόρειας Κεφαλονιάς.

Παρακάτω το ηχητικό από την συνέντευξη του κ. Στάθη Τσελέντη 

https://www.youtube.com/watch?v=Dsx2_-UTsPg


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250