Αποκλειστικό : Από οικογένεια όπου ζούσε στην Κεφαλονιά η 8χρονη που σκοτώθηκε στο Μάντσεστερ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 11:36

Αποκλειστικό : Από οικογένεια όπου ζούσε στην Κεφαλονιά η 8χρονη που σκοτώθηκε στο Μάντσεστερ

Από οικογένεια όπου ζούσε και δραστηριοποιούνταν στην Κεφαλονιά προέρχονταν η 8χρονη αγγλοκύπρια όπου ήταν μεταξύ των θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ.

Του Χρήστου Λαμπράκη

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του INKEFALONIA.GR , οι γονείς της άτυχης Σάφι Ρόουζ Ρούσου , διατηρούσαν για χρόνια στα Κοκύλια κατάστημα ενδυμάτων, δίπλα σε παρακείμενη κτηματομεσιτική επιχείρηση.

Η μικρή Σάφι, όταν ακόμη δεν είχε συμπληρώσει το πρώτο έτος της ηλικίας της, διέμεινε για λίγο διάστημα στο νησί μας, πριν αποχωρήσει μαζί με τους τους γονείς της οριστικά για το Λίβερπουλ, αφού προηγουμένως είχε κλείσει η επιχείρηση.

Ο πατέρας της είχε κυπριακή υπηκοότητα ενώ η μητέρα της ήταν Βρετανίδα.

Στη συναυλία είχε πάει με τη μητέρα και την αδελφή της, οι οποίες τραυματίσθηκαν, ενώ λόγω του πανικού που επικράτησε τα ίχνη της μικρής  αγνοούνταν για ώρες.

Εκτός  από τους συγγενείς της, συντετριμμένοι είναι και όσοι γνώριζαν την 8χρονη , όπως ένας από τους δασκάλους της στο δημοτικό σχολείο του Τάρλετον: «Η ιδέα πως ένα παιδί πάει σε συναυλία και μετά δεν γυρίζει σπίτι είναι τρομακτική. Η Σάφι ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι που το αγαπούσαν όλοι και θα τη θυμόμαστε για την ευγένεια, την γλυκύτητά της και το δημιουργικό της πνεύμα», δήλωσε.

rouspy 1


Ετικέτες: