Λύθηκε η απεργία της ΠΝΟ - Επιπλέον δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από Αργοστόλι προς Αθήνα

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 11:27

Λύθηκε η απεργία της ΠΝΟ - Επιπλέον δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από Αργοστόλι προς Αθήνα

Έλήξε η 48ωρη πανελλαδική απεργία


Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, οπότε λήγει η 48ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτικών, τα πλοία της ακτοπλοΐας θα μπορούν να αποπλέουν κανονικά από τα λιμάνια εκτελώντας τα δρομολόγιά τους

Την απόφαση να μην συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις έλαβε πριν από λίγο η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ). 

Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, οπότε λήγει η 48ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτικών, τα πλοία της ακτοπλοΐας θα μπορούν να αποπλέουν κανονικά από τα λιμάνια εκτελώντας τα δρομολόγιά τους.

Τα κεντρικά αιτήματα των απεργών ήταν το κοινωνικοασφαλιστικό-το εργασιακό, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αλλά και τα νέα μέτρα.

Την Πέμπτη, σε συνάντηση με εκπροσώπους των ναυτεργατικών σωματείων ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος έδωσαν διαβεβαίωσαν στους ναυτικούς ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους για το θέμα των συντάξεων, το εργασιακό και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Επιπλέον δρομολόγιο από τα ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς

Όπως μας ενημερώνουν από τα ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς,  αύριο Σάββατο 20/05/2017 και ώρα 3:30 το πρωί θα υπάρχει επιπλέον δρομολόγιο από Αργοστόλι προς Αθήνα (express) πλέον των κλασικών μας δρομολογίων με ώρα αναχώρησης στις 6:45 και 13:15.

 Φόρτωση…

Φόρτωση…