Ο «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί το «ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 19:00

Ο «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί το «ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ» συγχαίρει το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ» για την εκδήλωση-αφιέρωμα στη «μάνα», την Κυριακή 14-05-2017 το απόγευμα, και ευχαριστεί θερμά για την Τιμητική Διάκριση της  Ένωσης στην εκδήλωση αυτή.

Δράσεις με αφιέρωμα στη «μάνα», όπου τιμάται η «μάνα» Ατόμου με Αναπηρία, επιδεικνύουν μεγαλείο ψυχής, αποδοχή της διαφορετικότητας και αναγνώριση των δικαιωμάτων των Α.μεΑ. ως ισότιμα και ισάξια μέλη της κοινωνίας.

Κα. Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δ.Σ.,

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήσατε, προκάλεσε συναισθήματα συγκίνησης και μεγάλης ευαισθησίας σε όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους σας. Παράλληλα, έδωσε την ευκαιρία να συνυπάρχουν ίδιοι και διαφορετικοί, χορευτικά συγκροτήματα του Λυκείου των Ελληνίδων με χορωδία των ωφελούμενων του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ», και να παρουσιάσουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Οι ωφελούμενοι, που παραβρέθηκαν στη γιορτή, μας μετέφεραν οι ίδιοι συναισθήματα χαράς και ευτυχίας.

Είμαστε ευγνώμονες και σας συγχαίρουμε για το εξαιρετικό σας αφιέρωμα στη «μάνα».

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος της  Ένωσης

Σοφία Μαροπούλου- Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

Γερασιμούλα Σταθάτου

 




00 inkefalonia general ad 300X250