O Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, Βλαντιμίρ Τσικβισβίλι στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 00:08

O Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, Βλαντιμίρ Τσικβισβίλι στην Κεφαλονιά

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ (Κ.Ε.ΕΡ.Φ) Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Κ.Ε.ΕΡ.Φ. κ.Δ.Ζαφειράτου επισκέφθηκε το Νησί μας ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, κ. Βλαντίμιρ Τσικβισβίλι μετά της συζύγου του, στο διάστημα από 17 έως 20 Αυγούστου 2012, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του Νησιού μας και να έχουν άμεση γνώση για την πορεία των σχέσεων μας σε τομείς όπως ο τουρισμός , ο πολιτισμός, οικονομία κ.λπ.

Και οι δύο έμειναν βαθύτατα εντυπωσιασμένοι από την Κεφαλλονιά και τους θησαυρούς της και υποσχέθηκαν ότι θα μας επισκεφτούν πάλι με την πρώτη ευκαιρία.

Αν και η επίσκεψη δεν ήταν επίσημη συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ Ε.Κεκάτο ο οποίος τόνισε με έμφαση τους από μακρού δεσμούς φιλίας μεταξύ των Κεφαλλήνων και των Ρώσων και προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

Η Κ.Ε.ΕΡ.Φ. επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς κ.Α.Παρίση, για το ενδιαφέρον που πάντα δείχνει σε ότι έχει να κάνει στην προβολή του Νησιού μας στους Ρώσους φίλους, τον Αντιδήμαρχο κ. Κεκάτο, που είναι κοντά μας σε όλες τις προσπάθειες – ενέργειες ώστε να γίνονται οι ιδέες πράξεις ,το mareblue apostolate resort & spa για την άψογη φιλοξενία που προσέφερε ,το εστιατόριο Συμπόσιο στη Σκάλα και την ψαροταβέρνα Μέδουσα στον Κατελειό.

Επίσης ενημερώνει τους Κεφαλλήνες ότι προβλέπεται στην Μόσχα η Δεύτερη φάση της Τελετής Αδελφοποίησης της Κεφαλλονιάς με το Σεργκίεβ Ποσάντ Περιφέρεια Μόσχας στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου όπου τόσο ο κ.Παρίσης όσο και ο κ.Κεκάτος θα παραστούν.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΕΡ.Φ.

Δημήτρης Ζαφειράτος




00 inkefalonia general ad 300X250