Αγωνιστική Συνεργασία Ε.Β.Ε.: Κρίσιμες οι εκλογές που γίνονται στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 13:30

Αγωνιστική Συνεργασία Ε.Β.Ε.: Κρίσιμες οι εκλογές που γίνονται στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ε.Β.Ε. (Αυτοαπασχολούμενων και μικρών Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων, Αυτοκινητιστών).


Κρίσιμες οι εκλογές που γίνονται στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο.

Κρίσιμες γιατί το προηγούμενο διάστημα ο σύλλογος είχε αγωνιστικό αντιμονοπωλιακό προσανατολισμό.

Παρόλο που η Αγωνιστική Συνεργασία ΕΒΕ ήταν μειοψηφία.

Κάτω από την πίεση μας στο υπόλοιπο ΔΣ, πότε με πλειοψηφία γιατί αποσπόταν ένα από τα μέλη της πλειοψηφίας και πότε ομόφωνα, γιατί υπήρχε ο φόβος της αποκάλυψης.

Οι περισσότερες αποφάσεις ήταν κατά τη γνώμη μας σε σωστή κατεύθυνση, πλην από ορισμένες φορές που βγήκαν ανακοινώσεις που ήταν εμφανής η πίεση από την τοπική διοίκηση, ή η ανάγκη υπηρέτησης του πολιτικού τους χώρου.

Ενόχλησε αυτή η πορεία σε αγωνιστική αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση του συλλόγου.

Σήμερα πέφτουν οι μάσκες! Τάζουν “χάντρες στους ιθαγενείς” για δωρεάν υπηρεσίες, για συμμετοχή σε προγράμματα με αμοιβή(!), θέλοντας να δελεάσουν τους συναδέλφους και κρύβουν τα σκάνδαλα της Ομοσπονδίας (ΟEΣΠ&ΝΕ) μέλος της οποίας είναι και ο σύλλογός μας, που με αυτά τα προγράμματα έκαναν πάρτυ δημιουργώντας “χρυσό συνδικαλισμό”, μια πολιτική εκμαυλισμού συνειδήσεων που υλοποιούν ο κυβερνητικός συνδικαλισμός παλιός και νέος.

Προωθούν την επιχειρηματικότητα σε αυτόν που θα κλείσει, (με τα open malls, δεύτερη ευκαιρία και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό).

Κρύβοντας ότι οι μονοπωλιακοί όμιλοι όταν πτωχεύουν έχουν πολλές ευκαιρίες ακόμα, γιατί οι ιδιοκτήτες τους δεν πτωχεύουν, αλλά πτωχεύουν οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίοι προμηθευτές τους (βλέπε Μαρινόπουλο).

Όσο για τα υπόλοιπα προβλήματα θα τα λύσουν με τον κοινωνικό εταιρισμό σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ που δηλώνει ότι οι μικρομεσαίοι βάζουν πλάτη για την ανάκαμψη της οικονομίας.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ λοιπόν με τα συμφέροντα των μονοπωλίων, καθησυχάζοντας τους συναδέλφους μακριά από την ανάγκη που υπάρχει σήμερα να σηκώσουμε ανάστημα με ένα οργανωμένο κίνημα, σε συνεργασία και ενότητα με όλες τις κοινωνικές τάξεις που πλήττονται από την πολιτική υπηρέτησης του κεφαλαίου και των μονοπωλίων.

Γι’ αυτό είναι κρίσιμο και πρέπει να καταδικαστούν στη συνείδηση των συναδέλφων και να υπερψηφίσουν την Αγωνιστική Συνεργασία ΕΒΕ.




00 inkefalonia general ad 300X250