Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του αεροδρομίου Κεφαλονιάς υπό την ιδιοκτησία της FRAPORT

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 01:27

Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του αεροδρομίου Κεφαλονιάς υπό την ιδιοκτησία της FRAPORT

Με την ολοκλήρωση της παραχώρησης του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς και των υπόλοιπων 13 περιφερειακών αεροδρομίων ενεργοποιήθηκε και η νέα, σύγχρονη διαδικτυακή τους παρουσία.

Από τον Χρήστο Λαμπράκη

Η ιστοσελίδα του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς βρίσκεται στο σύνδεσμο «efl-airport.gr» , όνομα που προέρχεται από τον μοναδικό αναγνωριστικό κωδικό του αεροδρομίου του νησιού μας.

Η ιστοσελίδα διατίθεται στα ελληνικά και τα αγγλικά και περιλαμβάνει πληροφορίες πτήσεων, πρόσβασης , παροχών , αλλά και B2B εμπορικών δραστηριοτήτων.

Αναζήτηση πτήσεων

Εστιάζοντας στα επιμέρους χαρακτηριστικά του νέου website, μια από τις πλέον χρήσιμες δυνατότητες είναι η αναζήτηση των αφίξεων και των αναχωρήσεων.

Στα αποτελέσματα αναζήτησης της πτήσης περιλαμβάνοντα πληροφορίες όπως η προγραμματισμένη και η αναμενόμενη ώρα σε περιπτώσεις καθυστερήσεων, ο αριθμός της πτήσης , ο τύπος του αεροσκάφους και ο αριθμός της πύλης για το check in.

Η υπηρεσία ακόμη βέβαια δείχνει να είναι σε πιλοτικό στάδιο και να μην λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτι που αναμένεται να λυθεί προσεχώς από τους προγραμματιστές της εταιρείας.

efl fraport

Αεροπορικές εταιρίες

Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει εύκολα και γρήγορα το σύνολο των αεροπορικών εταιρειών επιλέγοντας το αρχικό γράμμα του ονόματος τους.

Με την επιλογή της επιθυμητής εταιρείας εμφανίζονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και άλλες πληροφορίες όπως η παροχή υπηρεσιών εδάφους.

Πρόσβαση & μετακίνηση

Η ιστοσελίδα διαθέτει πληροφορίες γύρω από την πρόσβαση, όπως η παροχή των γεωγραφικών συντεταγμένων και την προσέγγιση μέσω GPS και η μετάβαση με διάφορα μέσα μεταφοράς καθώς και οι χρονικές αποστάσεις από το Αργοστόλι.

Παράλληλα αναφέρονται οι τρέχοντες κανονισμοί ασφαλείας γύρω από τη μετακίνηση, όπως τα όρια μεταφοράς υλικών, η μεταφορά κατοικιδίων κ.α.

Τέλη αεροδρομίου

Η εταιρεία έχει αναρτήσει τον πλήρη κατάλογο των τελών του αεροδρομίου τον οποίον μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική , το τέλος εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης προσδιορίζεται στα 12 ευρώ ανά επιβάτη ενώ το τέλος επιβατών επίσης στα 12 ευρώ.

efl kefalonia




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250