«Κρυφτούλι» με τα μπάζα στον Άγιο Αντώνιο (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 13:25

«Κρυφτούλι» με τα μπάζα στον Άγιο Αντώνιο (εικόνες + video)

Η κινητοποίηση... φρέναρε τις όποιες προθέσεις της Δημοτικής Αρχής, κάτω από τον φόβο των αντιδράσεων

«Κρυφτούλι» σήμερα το πρωί με τα μπάζα, καθώς όπως φαίνεται η κινητοποίηση των κατοίκων του Ληξουρίου, έξω από το χώρο εναπόθεσης και επεξεργασίας μπαζών στον Άγιο Αντώνιο... «θορύβησε» όπως φαίνεται την Δημοτική Αρχή και ως εκ τούτου, οι πληροφορίες που έλεγαν ότι φορτηγά με μπάζα από το έργο που ξεκίνησε σήμερα στην περιοχή των Λεγατάτων θα έφταναν στον Αγιο Αντώνιο, δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ουσιαστικά, μάλλον... η κινητοποίηση φρέναρε τις όποιες προθέσεις της Δημοτικής Αρχής, κάτω από τον φόβο των αντιδράσεων των κατοίκων που απο νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Μάλιστα, οι κάτοικοι είχαν κλείσει με οχήματα την είσοδο του σπαστηροτριβείου, και όπως τόνισαν δεν πρόκειται να τα κουνήσουν από εκεί για... πολύ καιρό.

Πρόθεση, των κατοίκων όπως εκφράστηκε τόσο από τον Σπυρογιάννη Περδίκη, όσο και από τους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης (Διονύση Αραβαντινό) και ελάσσονος αντιπολίτευσης (Βασίλης Ρουχωτά), είναι όχι μόνο να μην γίνει νέα εναπόθεση μπαζών, αλλά να απομακρυνθούν τουλάχιστον σε άλλο σημείο προσωρινά, μέχρι να βρεθεί μία οριστική λύση. Προφανώς, αυτός φαίνεται πως δεν αρέσει στον Δήμαρχο, με τα γνωστά αποτελέσματα... 

Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης, τόσο ο Διονύσης Αραβαντινός, όσο και ο Βασίλης Ρουχωτάς, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, όσον αναφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην κινητοποίηση το παρών, έδωσαν αρκετοί κάτοικοι, η πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς, κ. Ελπίδα Κατσαϊτη, αλλά και οι Καμιναράδες, με τον εκπρόσωπό τους κ. Στάθη Τσιβρά.

Όπως τόνισαν, άπαντες, δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση εναπόθεση μπαζών στον Αγιο Αντώνιο.

"Υπάρχει μία εγωιστική, εμμονική, ρεβανσιστική τάση απο την Δημοτική Αρχή" 

«Είμαστε ξανά όμηροι της Δημοτικής Αρχής. Υπάρχει μία εγωιστική εμμονική, ρεβανσιστική, τάση από την Δημοτική Αρχή. Εμείς εδώ θα μείνουν όσο πάρει και θα προασπίσουμε την πόλη μας και τον τρόπο ζωής μας» ήταν τα λόγια του κ. Περδίκη.

Παρακάτω η δήλωση του Σπυρογιάννη Περδίκη και εικόνες από την κινητοποίηση αλλά και έργα στα Λεγατάτα και στο Λιμάνι.

Αυτοκίνητα μπροστά στην είσοδο, για την αποφυγή των μπάζων! 

Παρακάτω εικόνες απο τα έργα που ξεκίνησαν σήμερα στο Λεγατάτα Φόρτωση…

Φόρτωση…