Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα "Εισαγωγή στην Κοινωνία της Μέλισσας"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 11:25

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα "Εισαγωγή στην Κοινωνία της Μέλισσας"

Στο Αγρόκτημα της Πρακτικής Γεωργικής Σχολής "ΠΑΝΑΓΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ"


Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο σχολείο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4/3/2017 στο Αγρόκτημα της Πρακτικής Γεωργικής Σχολής "ΠΑΝΑΓΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ" επιμορφωτική ημερίδα, με θέμα: "Εισαγωγή στην Κοινωνία της Μέλισσας".

   Το Μελισσοκομικό Πάρκο της Γεωργικής Σχολής με το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έδωσε τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς που παρακολούθησαν την ημερίδα να γνωρίσουν από κοντά την κοινωνία της μέλισσας και τα προϊόντα της.

   Η συγκεκριμένη δράση έρχεται να προστεθεί στις άλλες που υλοποιούνται στο Μελισσοκομικό Πάρκο (εκπαιδευτικές επισκέψεις, κατάρτιση αρχάριων μελισσοκόμων, κ.ά.), αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το εκπαιδευτικό έργο της Πρακτικής Γεωργικής Σχολής  ΄΄ΠΑΝΑΓΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ΄΄.

   Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που για πρώτη φορά από τη λειτουργία του Μελισσοκομικού Πάρκου υπάρχει τόση μεγάλη συμμετοχή.

   Η Διοικητική Επιτροπή της Πρακτική Γεωργική Σχολή  ΄΄ΠΑΝΑΓΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ΄΄ ευχαριστεί τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Κεφαλονιάς για τη συνεργασία των τελευταίων ετών και δεσμεύεται πως πάντα θα προσπαθεί να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επισκέψεων.

Η Διοικητική Επιτροπή




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250