Νέες αντιδράσεις για τα μπάζα: "Το νταμάρι Δήμαρχε να το φτιάξεις έξω από το γήπεδο στο Αργοστόλι"

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 11:05

Νέες αντιδράσεις για τα μπάζα: "Το νταμάρι Δήμαρχε να το φτιάξεις έξω από το γήπεδο στο Αργοστόλι"

Επιστολή Σπυρογιάννη Περδίκη


Με χαρά μας ενημερωθήκαμε για την απόφαση -πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κύριου Δρακουλόγκωνα Παναγή για την κατασκευή σχολικού συγκροτήματος του Λυκείου Ληξουρίου στην περιοχή Αγιος Αντώνης στον χώρο του δημοτικού σταδίου ,χώρος που μέχρι πριν μερικούς μήνες η δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Παρίση σκόπευε να κατασκευάσει ΝΤΑΜΑΡΙ με σκοπό να επεξεργάζονται ΟΛΑ τα μπαζα του νησιου!

Καμαρώσαμε επίσης την δημοτικη αρχη να τρέχει ιδρώνοντας να καρπωθεί το έργο - την ιδέα και να δηλώσει οτι χωροθετεί το σχολειο στο χώρο αυτο ανακοινώνοντας ''ακομη ενα μεγαλο τους εργο'' ... Μέχρι λέει να ξεκινήσει το σχολείο θα εγκαταστήσει τον Σπαστηρα του Νταμαριού ωστε να επεξεργαστούν τα μπάζα που ειναι ήδη εκει αλλά και αυτά που θα προκύψουν απο το έργο των Λεγατάδων! ΜΠΟΡΕΙ και απο τις εργατικές ΜΠΟΡΕΙ και των σχολείων ΜΠΟΡΕΙ και αλλων έργων , ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ; ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΗ σύσσωμη η παράταξη ''ισχυρη'' Κεφαλλλλονια ψήφισε ''ΝΑΙ'' .Θα αφήσω εξω λοιπόν αυτούς που τους κόβει τα άντερα οτι θα γίνει σχολείο, επιτέλους, στο Ληξούρι , θα αφησω εξω τους ''πρόθυμους''(;) τους ''χρήσιμους ηλίθιους''(;) της δημοτικής αρχής που ολο ''ΝΑΙ'' ψηφίζουν σε οτι και να τους δώσουν κάνοντας κιόλας '''ΜΠΕΕΕ''' απο χαρά, αλλα και τους πονηρούς(;) ΚΑΙ θα απευθυνθώ στον Δημαρχό ''μας''

Κύριε Παρίση... Οσο δεν αδειοδοτείς έναν άλλο χώρο στην Κεφαλονια ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ για τα σχέδια σου, το είπαμε ΜΙΑ φορά... ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΓΡΟΣΤΟΛΙ! Οσο αφορά τους μηχανικούς και άλλους παπαγάλους του δήμου που ξεσηκώνουν τους Λεγατάδες εναντίον μας οτι και καλα δεν αφήνουμε να έρθουν τα μπάζα εδώ οπότε ΔΕΝ θα γίνει το έργο στα Λεγατάτα, τους προτείνω να πανε τα μπάζα εκει που πήγαν και τα μπάζα απο άλλα έργα , Λιμάνι, παραλιακός δρόμος... στον ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ που έφτιαξαν λιμάνι νύχτα και στον ΜΕΡΣΙΑ σε οικόπεδα παραθαλάσια ''γνωστων'' μας!

Αθάνατε Βαγγέλη Κακούγια που μπάζωνες τα χωράφια σου μην στα πάρει η θάλασσα! Κύριε Δρακουλόγκωνα σας ευχαριστούμε για την πρόταση σας για το σχόλειο καθώς και την ένταξη του στο ΕΣΠΑ, μετα την μελετη που θα καταθέσει ο Δήμος και η οποια ειναι ΕΤΟΙΜΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ,οπως και το οτι ΔΕΝ θα δωσετε αδεια λειτουργίας για ΝΤΑΜΑΡΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ και ξέρουμε οτι θα είσαστε στο πλευρό μας μέχρι να τελειώσει η ομηρία μας από αυτήν την Δημοτική Αρχή!

Κάτοικοι Αγίου Αντωνίου και πολλοί κάτοικοι Ληξουρίου.

Με τιμή Περδικης Σπυρογιαννης !




00 inkefalonia general ad 300X250