Ο Σταύρος Τραυλός στον Inkefalonia 89,2: «H Κεφαλονιά μπορεί να γίνει ένα Smart Island”

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 15:22

Ο Σταύρος Τραυλός στον Inkefalonia 89,2: «H Κεφαλονιά μπορεί να γίνει ένα Smart Island”

Η πρόταση για εκμετάλλευση τεχνολογιών και υποδομών προς όφελος του Τουρισμού

 O Σταύρος Τραυλός, ιδιοκτήτης της εταιρίας Real Estate "Peterson’s" και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας ELK στην Κεφαλονιά, βρέθηκε στο studio του Inkefalonia 89,2 και μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο Σταύρος Τραυλός, αναφέρθηκε στο πρώτο ενεργειακό κορμόσπιτο της ELK που φτιάχτηκε στον Καραβάδο και στα πλεονεκτήματα που έχει μία τέτοια κατασκευή.

Μίλησε για την αγορά ακινήτου στην Κεφαλονιά και για τις λύσεις που μπορούν να δοθούν για κάποιον που δεν επιθυμεί να «εμπλακεί» με τραπεζικά δάνεια ή ενδεχομένως να μην έχει τις προϋποθέσεις να πάρει κάποιο δάνειο για να φτιάξει το σπίτι του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ιδέα του “Smart Island” για την Κεφαλονιά και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, και την πρόταση που έχει κατατεθεί στον ΠΙΝ, αλλά ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης από την Κέρκυρα, καθυστερεί στην προώθηση για την υλοποίησή του...

Μια πρόταση για την εκμετάλλευση τεχνολογιών και υποδομών προς όφελος του Τουρισμού για την Κεφαλονιά, που αξίζει της προσοχής μας. 

Ακούστε παρακάτω όλα όσα ενδαφέροντα είπε 

https://www.youtube.com/watch?v=_-WOBXIgs9Y


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250