Γιάννης Φλαμπουράρης: «Οι νέοι φεύγουν σαν τα αποδημητικά πτηνά»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 11:34

Γιάννης Φλαμπουράρης: «Οι νέοι φεύγουν σαν τα αποδημητικά πτηνά»

Η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, σίγουρα απασχολεί έντονα τον συνταξιούχο πρώην λιμενάρχη κ. Γιάννη Φλαμπουράρη.

Εμείς τον συναντήσαμε και ακούσαμε προσεκτικά τις απόψεις του: «Εδώ μιλάνε οικονομολόγοι καθηγητές πανεπιστημίου και οι ίδιοι έχουν μεταξύ τους διαφορετικές απόψεις. Έχουν μπερδέψει το λαό, ο οποίος δεν φταίει σε τίποτα να του κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις. Κόσμος έχει κάνει κάποιο προγραμματισμό για τη ζωή του και πλέον δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Δεν φταίει όμως ο λαός όταν το κράτος έχει κάνει ατασθαλίες και δεν έχει κάνει κανέναν προγραμματισμό. Δυστυχώς για την Ελλάδα δεν υπάρχει μέλλον βάσει των δισεκατομμυρίων που χρωστάει.

Μάλιστα το κράτος όχι μόνο δεν αναπτύσσεται, αλλά συρρικνώνεται. Οι νέοι φεύγουν από τη χώρα σαν τα αποδημητικά πτηνά, για να βρουν μια καλύτερη ζωή. Η λύση για τα σοβαρά ηθικά- πολιτικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και τα οποία δημιουργήθηκαν με ευθύνη του πολιτικού συστήματος, μπορεί να λυθούν μόνο μέσα στα πλαίσια μια πραγματικής αξιοκρατίας – δικαιοσύνης και έλεγχο των υπευθύνων για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας. Διαφύλαξη της Εθνικής Κυριαρχίας και προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων μας».


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250