"Κύριε Δήμαρχε, σας υπενθυμίζουμε «Ξεχάσατε τις υποχρεώσεις σας»"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 12:18

"Κύριε Δήμαρχε, σας υπενθυμίζουμε «Ξεχάσατε τις υποχρεώσεις σας»"

Ανακοίνωση του προέδρου των Καμιναράδων Θεόδωρου Κούτση για την εγκατάσταση Ανεμογεννητριών στα Κηπούρια


Κύριε Δήμαρχε, σας υπενθυμίζουμε «ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ»

Έχουμε παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο δυο φορές. Έχουμε σταματήσει τα έργα εγκατάστασης Ανεμογεννητριών στα Κηπούρια με την παρουσία και παρέμβαση της αστυνομίας δύο φορές χωρίς εκτροπή. Έχουμε κινητοποιήσει το χωριό και φίλους πολλές φορές.

Έχουμε συμμετάσχει στα Δικαστήρια 4 φορές και έχουμε δώσει πλήρη στοιχεία με μαρτυρίες στη Μητρόπολη για την ιδιοκτησία της που ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ.

Είμαστε νομοταγείς, ψύχραιμοι και από την ιστορία μας σκληροτράχηλοι (αυτό δεν το είδατε ακόμη). Περιμένουμε την Δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει ότι……. ουδέποτε αμφισβητήθηκε από κανέναν ολόκληρη ιστορία για το τίποτα. Ουδέποτε και κανείς από τα δύο γειτονικά χωριά των ΚΑΜΙΝΑΡΑΔΩΝ ΧΑΥΔΑΤΩΝ αμφισβήτησε την ιδιοκτησία του Μοναστηριού στην περιοχή που «ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ» από Λάθος του Δασαρχείου.

Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου . Κερδίσαμε οι Καμιναράδες μάχες, ο πόλεμος όμως δεν τελείωσε. Διαμηνύουμε προς κάθε πλευρά .

ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙΩΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΤΑ ΒΟΎΛΗΣΗ!!!!

ΔΗΜΑΡΧΕ, υποχρεούσαι να εφαρμόζεις τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Σχετικά με τις ανεμογεννήτριες έχουν ληφθεί δυο αποφάσεις ΟΜΟΦΩΝΑ

1. Σύσταση Επιτροπής από Βουλευτή- Δήμαρχο –Αντιπεριφερειάρχη- Τσιβρά για συναντήσεις με υπουργούς. Την επιτροπή Δεν την συγκάλεσες, Δεν λειτούργησε την Ξέγραψες… γιατί κ Δήμαρχε?

2. Στην πολύ σωστή πρόταση του αντιδημάρχου κ Λυκούδη, που θα έλυνε τα προβλήματα μια για πάντα «Σταμάτημα έργων εταιρείας ανεμογεννητριών στα Κηπούρια μέχρι τελική απόφαση του Δήμου για χωροθέτηση περιοχών εγκατάστασης αιολικών πάρκων». ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ….ΤΙΠΟΤΑ

ΓΙΑΤΙ Κ ΔΗΜΑΡΧΕ?

Οφείλετε μια απάντηση στους Καμιναράδες στους Αθεριάνους και σε ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

Γιατί κ Δήμαρχε δεν εφαρμόζετε τις αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου, στις οποίες συμμετέχουν ενεργά και θετικά πέραν της αντιπολίτευσης ( πλην ενός), το σύνολο της παράταξής σου.

ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΡΑΞΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ?

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Νόμιμοι πάντα και νομοταγείς εμείς είμαστε …ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΕΣΩΣ

ΑΜΕΣΩΣ

Και κάτι άλλο παλιό επίκαιρο και πολύ επικίνδυνο που μας απασχολεί

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΜΙΝΑΡΑΤΩΝ Η ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΤΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .Ξεκινάει και αυτός ο ΑΓΩΝΑΣ μας

Καμιναράτα 22/2/17

ΚΟΥΤΣΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250